בס מאודה בסגנון סיני
בס מאודה בסגנון סיני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך צ'ילי, יין אורז, שמן שומשום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. מתכונים דומים: בס מאודה סיני עם כרוב, בס מאודה, בסגנון קנטונזי, ו מתכון בס מאודה (בסגנון תאילנדי).
הוראות
מוסיפים מים לתא התחתון של ספינת קיטור ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מערבבים את רוטב הסויה, יין אורז, וג ' ינג ' ר מגורר יחד.
ציון הדגים עם חתכים על 1in (2.5 ס "מ) וב (6 מ" מ) עמוק משני הצדדים. לשפשף את הדג מבפנים ומבחוץ עם שמן שומשום ומלח.
פיזור שליש של בצל ירוק בצלחת מנה חסינת חום ולהוסיף 2 דגים וחצי של תערובת רוטב סויה.
מקום ברובד אחד של הספינה. חזור עם צלחת מנה נוספת, שליש בצל ירוק, ואת שאר הדגים ותערובת רוטב סויה. מכסים את הספינה ומבשלים 1012 דקות, עד הדג הוא אטום כאשר פירסינג עם סכין.
בינתיים, לחמם את השמן בסיר מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מפזרים את הדגים עם בצל ירוק שנותר, ג ' ינג 'ר julienned, שום, צ' ילי, גרידת ליים.
לטפטף את השמן החם על הדגים ומגישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;