בס מאודה עם וניל, ירקות תינוקות ורוטב קפוצ'ינו
אם יש לכם חלב דל שומן למחצה, תפוחי אדמה חדשים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תרמיל וניל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני לחמניות וניל עם זיגוג שעועית וניל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית בס מאודה עם וניל, ירקות תינוקות ורוטב קפוצ'ינו, בס מאודה עם רוטב תמרינדי, ו בס מאודה עם רוטב שעועית שחורה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
הסר את הזרעים מן תרמיל וניל ומניח הן את הזרעים ואת תרמיל על צלחת עם מיץ לימון ושמן זית.
מערבבים עם מזלג, ואז מניחים את הדג על הצלחת ולהפוך אותו כך שני פילה מכוסים.
מניחים את זרעי הווניל ועלה הלימון על גבי הפילה, ומשאירים את תרמיל הווניל.
לפצל את הכרישה למטה באמצע, 1 אינץ מהקצה, ולשטוף מתחת למים קרים.
מערבבים את האפונה, שעועית רחבה ותפוחי אדמה חדשים יחד.
שים את החלב לסיר עם תרמיל וניל שמור ומבשלים לאט על חום בינוני. בספינת במבוק * מניחים את הכרישה בתחתית, ואז מכסים עם תערובת האפונה.
מפזרים מלח ופלפל שחור טחון טרי, ואז מניחים את ספינת הקיטור על מחבת החלב. באוניית במבוק שנייה מניחים את עלה הלימון, ואת הפילה בצד העור למעלה. פתח את סימני הניקוד ושופכים מעל המיצים מהצלחת.
מניחים את המכסה על גבי ומבשלים 10 עד 15 דקות על מבשל איטי.
הסר את קיטור מן המחבת, למקם כמה ירקות על כל צלחת, העליון עם הדגים. כדי לסיים את הרוטב, להסיר את תרמיל וניל מן החלב ו להשתין עם קצף קפוצ 'ינו או "whizzer", או liquidizer. זה נותן לרוטב אפקט קפוצ ' ינו עבה, שהוא גם ויזואלית וגם מרקם נחמד מאוד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
תחת ים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.