קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

בס מאודה עם וניל, ירקות תינוקות ורוטב קפוצ'ינו

בס מאודה עם וניל, ירקות תינוקות ורוטב קפוצ'ינו
אם יש לכם חלב דל שומן למחצה, תפוחי אדמה חדשים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תרמיל וניל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני לחמניות וניל עם זיגוג שעועית וניל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית בס מאודה עם וניל, ירקות תינוקות ורוטב קפוצ'ינו, בס מאודה עם רוטב תמרינדי, ו בס מאודה עם רוטב שעועית שחורה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
הסר את הזרעים מן תרמיל וניל ומניח הן את הזרעים ואת תרמיל על צלחת עם מיץ לימון ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
2
מערבבים עם מזלג, ואז מניחים את הדג על הצלחת ולהפוך אותו כך שני פילה מכוסים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
מניחים את זרעי הווניל ועלה הלימון על גבי הפילה, ומשאירים את תרמיל הווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
4
לפצל את הכרישה למטה באמצע, 1 אינץ מהקצה, ולשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מערבבים את האפונה, שעועית רחבה ותפוחי אדמה חדשים יחד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט
פולפול
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
6
שים את החלב לסיר עם תרמיל וניל שמור ומבשלים לאט על חום בינוני. בספינת במבוק * מניחים את הכרישה בתחתית, ואז מכסים עם תערובת האפונה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
מפזרים מלח ופלפל שחור טחון טרי, ואז מניחים את ספינת הקיטור על מחבת החלב. באוניית במבוק שנייה מניחים את עלה הלימון, ואת הפילה בצד העור למעלה. פתח את סימני הניקוד ושופכים מעל המיצים מהצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים את המכסה על גבי ומבשלים 10 עד 15 דקות על מבשל איטי.
9
הסר את קיטור מן המחבת, למקם כמה ירקות על כל צלחת, העליון עם הדגים. כדי לסיים את הרוטב, להסיר את תרמיל וניל מן החלב ו להשתין עם קצף קפוצ 'ינו או "whizzer", או liquidizer. זה נותן לרוטב אפקט קפוצ ' ינו עבה, שהוא גם ויזואלית וגם מרקם נחמד מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

תחת ים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.