בס מפוספס בגריל עם כרובית ועגבניות עם קפרברי וזיתים שחורים עם סלט פטרוזיליה
בס מפוספס בגריל עם כרובית ועגבניות עם קפרברי וזיתים שחורים עם סלט פטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 4 . אם יש לכם פילה בס מפוספס, פתיתי פלפל, זיתי קלמטן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 95%, המנה הזו נהדרת. נסו בס מפוספס בגריל עם כרובית ועגבניות עם קפרברי וזיתים שחורים עם סלט פטרוזיליה, בס מפוספס קלוי עם שומר, עגבניות וזיתים שנרפאו בשמן, ו בס פסים פראי מאודה עם פלפל צהוב רומסקו, פלפל אדום-זית שחור ושמן פטרוזיליה-שום (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מוסיפים את הבצל ומביאים לחום בינוני.
מוסיפים קמצוץ נדיב של מלח וקמצוץ קטן של פלפל אדום כתוש. מבשלים 5 עד 7 דקות או עד שהבצל נראה נבול ומבושל אך אין לו צבע.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות ו -3 / 4 מפחית מים, ומתבלים במלח. מביאים את התערובת לרתיחה, מצמצמים לרתיחה ומבשלים 20 עד 30 דקות. טעם, זה צריך לטעום טוב.
מביאים סיר מים לרתיחה על אש בינונית ומתבלים אותו בנדיבות במלח. זה צריך לטעום כמו האוקיינוס.
מוסיפים את הכרובית, נותנים למים להגיע לרתיחה מתגלגלת ומבשלים את הכרובית למשך 5 עד 7 דקות נוספות. כאשר נעשה את זה צריך להיות ממש רך וכמעט מתפרק. מסננים את הכרובית ומוסיפים אותה לתערובת העגבניות. מבשלים את הכרובית ברוטב העגבניות עד שהכרובית התפרקה לחלוטין והרוטב נצמד לכרובית, בערך 20 עד 30 דקות. טועמים כדי לראות אם צריך להתאים את התיבול. מערבבים פנימה את גרידת הלימון, הזיתים והקפרברי. מילואים. (זה לגמרי יכול להיעשות קדימה, זה בעצם משתפר כאשר זה נעשה קדימה. אבל זה עדיין ממש טוב כאשר לפי הזמנה.)
מחממים את הגריל לבינוני ומברישים בשמן במידת הצורך להסרת חלקיקי מזון. טפחו על עור הדג יבש כדי לוודא שהוא באמת יבש. אם יש לכם זמן, תנו לו להסתובב לייבוש מספר דקות לפני שאתם צולים אותו.
מזלפים שמן זית ומתבלים במלח משני הצדדים.
שים את הדג, בצד העור כלפי מטה, על הגריל שחומם מראש. מבשלים את הדג במשך 2 עד 3 דקות ואז מסובבים את הדג 90 מעלות ליצירת סימני גריל חוצים. מבשלים עוד 2 עד 3 דקות ואז הופכים את הדג ומבשלים עוד 2 דקות.
מחממים מחדש את הכרובית אם זה נעשה קדימה.
מגישים את הדג על צלחות הגשה, נשענים על תלולית הכרובית. בקערה קטנה זורקים את הפטרוזיליה עם מיץ הלימון, המלח וטפטוף השמן הגדול של שמן הגמר.
מקשטים את הדג בסלט הפטרוזיליה ושמן גימור נוסף, אם רוצים.