בס מפוספס עם ארטישוק וזיתים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס פסים עם ארטישוקים וזיתים. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך בס פסים, עגבניות, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: בס מפוספס עם תפוזי דם וזיתים, בס מפוספס צלוי עם שומר, עגבניות וזיתים נרפאו בשמן, ו בס פסים בגריל עם כרובית ועגבניות עם אוכמניות וזיתים שחורים עם סלט פטרוזיליה.
הוראות
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור מחממים עד 475 מעלות F. עונת הדגים עם מלח ופלפל ומקררים עד מוכן לשימוש.
הסר את ההתלהבות מן הלימון באמצעות מקלף ירקות (להזמין את הלימון).
שלב את גרידת לימון, פטרוזיליה, שום, 2 כפות שמן זית 1 כפית מלח במעבד מזון. עם המנוע פועל, בהדרגה להוסיף את הלחם ואת הדופק מספר פעמים כדי להפוך פירורים גס.
מורחים את פירורי הלחם באופן שווה בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'. מסדרים את הארטישוק, הזיתים והעגבניות מסביב לקצה ואופים עד שפירורי הלחם החשופים באמצע קלויים, כ-15 דקות.
הסר את תבנית האפייה מהתנור. לגרוף את פירורי הלחם הקלויים ולהניח בצד.
מוסיפים את הדג לתבנית האפייה ומעלה עם פירורי הלחם הקלויים.
אופים עד הדג מבושל דרך, כ 15 דקות.
טפטוף עם הנותרים 2 כפות שמן זית.
חותכים את לימון שמורות לתוך טריזים ולסחוט על גבי.