קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות87
מגזין

בס מפוספס עם ארטישוק וזיתים

בס מפוספס עם ארטישוק וזיתים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בס פסים עם ארטישוקים וזיתים. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך בס פסים, עגבניות, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: בס מפוספס עם תפוזי דם וזיתים, בס מפוספס צלוי עם שומר, עגבניות וזיתים נרפאו בשמן, ו בס פסים בגריל עם כרובית ועגבניות עם אוכמניות וזיתים שחורים עם סלט פטרוזיליה.

הוראות

1
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור מחממים עד 475 מעלות F. עונת הדגים עם מלח ופלפל ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הסר את ההתלהבות מן הלימון באמצעות מקלף ירקות (להזמין את הלימון).
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
3
שלב את גרידת לימון, פטרוזיליה, שום, 2 כפות שמן זית 1 כפית מלח במעבד מזון. עם המנוע פועל, בהדרגה להוסיף את הלחם ואת הדופק מספר פעמים כדי להפוך פירורים גס.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
שמן זיתשמן זית
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
לחםלחם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
4
מורחים את פירורי הלחם באופן שווה בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'. מסדרים את הארטישוק, הזיתים והעגבניות מסביב לקצה ואופים עד שפירורי הלחם החשופים באמצע קלויים, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
ארטישוקארטישוק
עגבנייהעגבנייה
זיתיםזיתים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
הסר את תבנית האפייה מהתנור. לגרוף את פירורי הלחם הקלויים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
מוסיפים את הדג לתבנית האפייה ומעלה עם פירורי הלחם הקלויים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים עד הדג מבושל דרך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
טפטוף עם הנותרים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
9
חותכים את לימון שמורות לתוך טריזים ולסחוט על גבי.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
10
צילום אנטוניס אכילאוס