בס מפוספס עם כוסברה-סלט בצל
בס מפוספס עם כוסברה-סלט בצל נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם פילה בס מעובד, שמן זית, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: בס מפוספס עם כוסברה-סלט בצל, בס הפסים של פושי עם רוטב בצל קרמל, ו בס פסים פראי עם בצל ירוק וסלט עשב.
הוראות
שלב 2 כפות מיץ ליים, יוגורט, 1 כף מים, 1/4 כפית מלח, ואבוקדו בקערה קטנה; מחית עם מזלג עד חלקה.
מחממים מחבת גדולה חסינת oven מעל חום גבוה.
להוסיף 1 1/2 כפות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מפזרים את הדגים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כפית מלח ופלפל שחור.
הוסף דגים למחבת, צד העור למטה, ומטופח במשך 2 דקות או עד השחמה קלה.
מניחים מחבת בתנור; לבשל ב 400 במשך 8 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
שלב הנותרים 1 כף מיץ ליים הנותרים 1/2 כפות שמן זית בקערה בינונית, ערבוב עם מקציף.
מוסיפים כוסברה ובצל; זורקים בעדינות למעיל. כף על 3 כפות תערובת אבוקדו על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל מנה עם פילה 1 וסלט 1/2 כוס.
מגישים עם טבסקו, אם תרצה.