קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות35
ציון בריאות2
מגזין

בס מפוספס עם עגבניות, תירס ובזיליקום

בס מפוספס עם עגבניות, תירס ובזיליקום
אם יש לך פלפל סראנו, מלח גס ופלפל טחון, אוזניים של תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו בס מפוספס עם עגבניות, תירס ובזיליקום, בס פסים צלוי שלם עם עגבניות ועשבי תיבול, ו בס מפוספס ברוטב פסטו עם עגבניות חמות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים בצל למחבת, מפחיתים את החום למדיום, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל רך והקצוות מתחילים חום, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג