בס מפוספס עם קלוי-שאלוט ויניגרט ותרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בס פסים עם קלוי-שאלוט ויניגרט ותרד. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 444 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם צלפים, חומץ יין, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו ארוגולה עם קונפי שאלות ויניגרט ושקדים קלויים, סלט תרד עם פקאן קלוי מתוק וגורגונזולה עם שרי שאלו ויניגרט, ו Detox ברי קינואה סלט תרד עם Vinaigrette שאלוט מתוק + בגידה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, מעל חום בינוני-נמוך, לשלב 1/2 כוס השמן ואת שאלוט. מבשלים עד שאלוט הם חום זהוב בהיר, על 12 דקות.
מעבירים לקערה ומערבבים את הצלפים, חומץ, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; להפריש.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את הדגים עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים עד אטום, כ 4 דקות לכל צד. לחלק בין הצלחות. לחסל את המחבת ולחמם את השמן שנותר על חום בינוני.
מוסיפים את התרד, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. לבשל, ערבוב, עד נבול, 2 עד 3 דקות.
מגישים עם בס מפוספס, מטפטף את ויניגרט מעל.