בס מפוספס עם רוטב צלילת לימון
בס מפוספס מוקפץ ברוטב לימון-קפר נטול גלוטן,, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, צלפים, פילה בס פסים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בס מפוספס מוקפץ עם ירקות קיץ, בס מפוספס אפוי במלח עם רוטב צ'ילה לימון עשב (Branzino Sotto Sell Con Salmoriglio), ו בס מפוספס מוקפץ עם פסטו נענע וגזר מתובל.
הוראות
מחממים מחבת נירוסטה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מפזרים פילה עם מלח ופלפל.
הוסף פילה למחבת, צד העור למעלה; לטחון 4 דקות או עד השחמה קלה. הפוך פילה מעל; לטגן 4 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
הוסף צלפים למחבת; לבשל 15 שניות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מיץ צדפות ומיץ לימון; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מבשלים עד 1/4 כוס (כ 3 דקות).
מוסיפים חמאה; מערבבים עם מקציף עד שהחמאה נמסה. מוסיפים פטרוזיליה.
הערה יין: מתפרץ עם פירות minerality, קלאסי Domaine a et p Villaine "Bouzeron" 2007 (23$), מעיירה צרפתית קטנה בבית Chalononnaise Cte, הוא בן לוויה אידיאלי זה בס מפוספס פראי פשוט מרענן. --אלכסנדר ספצ ' ר