בס פסים פריך עם לימון משומר, חומוס, וקוסקוס
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? בס פסים פריך עם לימון משומר, חומוס, וקוסקוס יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 493 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, עוד, קוסקוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית נסו בס פסים ורוטב לימון משומר עם גזר בגריל, קוסקוס ירקות עם חומוס ולימונים משומרים, ו בס פסים שלם עם לימון ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 93°. מלטפים את פילה הדגים יבש ועונה בכל רחבי עם1 / 2 כפית. מלח ו1 / 4 כפית. פפר.
שים את הקמח בצלחת רחבה, רדודה ומעלים קלות את הדגים בקמח, מתנער כל עודף.
מחממים את השמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד מנצנץ חם. מסדרים את צד העור של הדג למטה במחבת כך הפילה להתאים מבלי לגעת. לבשל ללא הפרעה במשך 4 דקות. עם מרית, להציץ מתחת לפילה כדי לראות אם העור הוא זהוב-חום פריך. אם לא, לבשל 1 דקה יותר. הפוך את הפילה ומבשל עד זהוב-חום קל ופשוט מבושל דרך, 1 עד 2 דקות נוספות.
העברת מתלה תיל להגדיר מעל תבנית אפייה ולשמור חם בתנור. להפחית את החום בינוני, להוסיף את זרעי כמון למחבת, ולבשל, ערבוב, עד ריחני, על 10 שניות.
מוסיפים את העגבניות, 1/2 כפית. מלח, ו 3 Tbs. מים ומבשלים עד שהם הופכים שובבים, 3 עד 4 דקות. מערבבים את החומוס ומבשלים עד מחומם דרך, על 3 דקות.
מוסיפים את הלימון המשומר (או גרידת לימון) וכוסברה קצוצה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לגרד מזלג דרך הקוסקוס כדי לנפח אותו, ולאחר מכן לחלק אותו בין 4 צלחות ארוחת ערב.
מניחים את עור הדג בצד על הקוסקוס. כפית על תערובת חומוס ומקשטים עם האריסה ופיזור עלי כוסברה. אם תרצה, טפטוף שמן זית כתית נוספת oilover את הדגים ליד השולחן. הגשת הצעות מנה זו היא ארוחה מלאה בפני עצמה, אבל אתה יכול להתחיל את זה עם סלט פשוט.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות