קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות79
מגזין

בס פסים פריך עם לימון משומר, חומוס, וקוסקוס

בס פסים פריך עם לימון משומר, חומוס, וקוסקוס
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? בס פסים פריך עם לימון משומר, חומוס, וקוסקוס יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 493 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, עוד, קוסקוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית נסו בס פסים ורוטב לימון משומר עם גזר בגריל, קוסקוס ירקות עם חומוס ולימונים משומרים, ו בס פסים שלם עם לימון ונענע (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 93°. מלטפים את פילה הדגים יבש ועונה בכל רחבי עם1 / 2 כפית. מלח ו1 / 4 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את הקמח בצלחת רחבה, רדודה ומעלים קלות את הדגים בקמח, מתנער כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
מחממים את השמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד מנצנץ חם. מסדרים את צד העור של הדג למטה במחבת כך הפילה להתאים מבלי לגעת. לבשל ללא הפרעה במשך 4 דקות. עם מרית, להציץ מתחת לפילה כדי לראות אם העור הוא זהוב-חום פריך. אם לא, לבשל 1 דקה יותר. הפוך את הפילה ומבשל עד זהוב-חום קל ופשוט מבושל דרך, 1 עד 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
העברת מתלה תיל להגדיר מעל תבנית אפייה ולשמור חם בתנור. להפחית את החום בינוני, להוסיף את זרעי כמון למחבת, ולבשל, ערבוב, עד ריחני, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים את העגבניות, 1/2 כפית. מלח, ו 3 Tbs. מים ומבשלים עד שהם הופכים שובבים, 3 עד 4 דקות. מערבבים את החומוס ומבשלים עד מחומם דרך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מוסיפים את הלימון המשומר (או גרידת לימון) וכוסברה קצוצה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לגרד מזלג דרך הקוסקוס כדי לנפח אותו, ולאחר מכן לחלק אותו בין 4 צלחות ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
לימון משומרלימון משומר
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
7
מניחים את עור הדג בצד על הקוסקוס. כפית על תערובת חומוס ומקשטים עם האריסה ופיזור עלי כוסברה. אם תרצה, טפטוף שמן זית כתית נוספת oilover את הדגים ליד השולחן. הגשת הצעות מנה זו היא ארוחה מלאה בפני עצמה, אבל אתה יכול להתחיל את זה עם סלט פשוט.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
HarissaHarissa
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1
קלוריות
1
550, שומן
2
16, קלוריות שומן
1
150, שומן רווי
2
5, חלבון
3
39, שומן חד רווי
4
9, פחמימות
5
600, כולסטרול
6
115, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
61, שומן רב בלתי רווי
2
5, נתרן