בס פסים צלוי
בס פסים קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 430 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פנצ'טה, עגבניות משומר, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית בס פסים צלוי, בס פסים צלוי עשב, ו בס פסים בר צלוי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מחממים את השמן במחבת סאוט בינונית ומטגנים את הבצל והפנצ ' טה על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות, או עד שהבצל שקוף.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקות.
מוסיפים את העגבניות, הזעפרן, מלח, פלפל, יין לבן ופרנוד, אם משתמשים, ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות.
בינתיים, להניח את הדגים בתבנית אפייה 10 על 14 אינץ ומפזרים מלח ופלפל.
מוסיפים את השרימפס והמולים למנה.
יוצקים את הרוטב על מאכלי הים ואופים חשופים במשך 20 עד 30 דקות, עד שהדגים והשרימפס מבושלים דרך והמולים פתוחים.
מפזרים פטרוזיליה ומגישים.