בס צלוי עם צ'ילי & עלי ליים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-35 מנות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם שנאה-טעם אניסיד חזק שלה..., שמן חמניות שמן חמניות מגוון רחב של שמנים ניתן להשתמש, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אניסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוטי אניסיד כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. דג ים שלם צלוי עם עלי דפנה, שעועית שחורה, פלפלים צ'ילי ועלים מעורבים, ו צלוי עין צלעות עם ערמונים ועלים כרוב ניצנים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מערבבים את כל מרכיבי ההלבשה יחד, ולאחר מכן להפריש.2
2
מחממים את השמן, ומטגנים את הבצל והשומר בצ ' ילי, עלי ליים ועשב לימון למשך 10 דקות, או עד שהבצל והשומר יהיו רכים לחלוטין. מערבבים בכוסברה.3
מרכיבים שתצטרך
עלי ליים
אליקסיר ג
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כפית את הרוטב על הדג, ואז לצלות במשך 12-15 דקות או עד הדג מבושל.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.