בס קלוי עם קיץ סקווש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 515 קלוריות, 93 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך דגים, יוגורט יווני, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. עם כפית ציון של 86% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו בס ים שחור עם פולנטה סקווש קיץ, סקווש קיץ קלוי עם פטרוזיליה, ו סקווש קיץ קלוי עם פימנטון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את הדג במחבת צלייה גדולה ועונה מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. מלא את החללים עם עשבי תיבול. פזר את העגבניות, הבצל, הקישואים והדלועים מעל הדגים ועל תחתית המחבת הצלייה; מתבלים במלח ופלפל. בנדיבות לטפטף את הדגים וירקות עם שמן זית ומפזרים 1/2 כף של אורגנו. צולים במשך כ 45 דקות, ערבוב הירקות במחבת כמה פעמים, עד הדג הוא רק מבושל דרך פתיתי הבשר בקלות עם מזלג.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.