בס שחור צרוב עם ירקות מרירים, סלט אשכוליות ופטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם פילה בס, מלח כשר, ירקות מרירים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בס ים שחור צרוב עם ירקות מרירים, שומר, אשכוליות וסלט פטה, שעועית ג'יגנטה עם Fetan וירקות מרירים, ו בס ים שחור צרוב פאן עם Endives וענבים.
הוראות
1
מעיל מחבת סאוט גדולה עם שמן זית ולהביא לחום גבוה. מעיל התחתון של עוד מחבת סאוט קטנה עם שמן זית.
מפזרים את הדגים במלח משני הצדדים. כאשר מחבת ה "סאוט" הגדולה צורחת בחום אבל לא ממש מעשנת, הניחו את פילה הדגים במחבת, בצד העור כלפי מטה. אל תצטופפו במחבת, ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקבוצות. לאחר שהכנסת את הדג למחבת, מניחים את מחבת הטחון הקטנה השנייה ישירות על פילה הדגים. זה מפעיל לחץ עדין על הדגים ומכריח את העור ליצור קשר עם המחבת וליצור עור פריך. מבשלים את הדג במשך 3 עד 4 דקות ולאחר מכן להסיר את המחבת העליונה. לנער את המחבת קצת כדי לשחרר את הדג. השתמשו במרית דגים והפכו את פילה הדגים ובישלו 2 דקות נוספות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
סוכר אדום גס
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מן המחבת לשרת או לשמור על חם עד הדג הנותר מבושל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
בקערת ערבוב גדולה, להלביש את הירקות ובצל אדום עם שמן זית ומיץ אשכוליות ומתבלים במלח. תזרקו פנימה את רסיסי הזית ואת עליונות האשכוליות.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.