קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

בס שחור צרוב עם ירקות מרירים, אשכוליות וסלט פטה

בס שחור צרוב עם ירקות מרירים, אשכוליות וסלט פטה
בס שחור צרוב עם ירקות מרירים, סלט אשכוליות ופטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם פילה בס, מלח כשר, ירקות מרירים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בס ים שחור צרוב עם ירקות מרירים, שומר, אשכוליות וסלט פטה, שעועית ג'יגנטה עם Fetan וירקות מרירים, ו בס ים שחור צרוב פאן עם Endives וענבים.

הוראות

1
מעיל מחבת סאוט גדולה עם שמן זית ולהביא לחום גבוה. מעיל התחתון של עוד מחבת סאוט קטנה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מפזרים את הדגים במלח משני הצדדים. כאשר מחבת ה "סאוט" הגדולה צורחת בחום אבל לא ממש מעשנת, הניחו את פילה הדגים במחבת, בצד העור כלפי מטה. אל תצטופפו במחבת, ייתכן שיהיה עליך לעבוד בקבוצות. לאחר שהכנסת את הדג למחבת, מניחים את מחבת הטחון הקטנה השנייה ישירות על פילה הדגים. זה מפעיל לחץ עדין על הדגים ומכריח את העור ליצור קשר עם המחבת וליצור עור פריך. מבשלים את הדג במשך 3 עד 4 דקות ולאחר מכן להסיר את המחבת העליונה. לנער את המחבת קצת כדי לשחרר את הדג. השתמשו במרית דגים והפכו את פילה הדגים ובישלו 2 דקות נוספות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
סוכר אדום גססוכר אדום גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מן המחבת לשרת או לשמור על חם עד הדג הנותר מבושל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בקערת ערבוב גדולה, להלביש את הירקות ובצל אדום עם שמן זית ומיץ אשכוליות ומתבלים במלח. תזרקו פנימה את רסיסי הזית ואת עליונות האשכוליות.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ירוקירוק
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מחלקים את הסלט בין 4 צלחות מנה ומפזרים פטה. להשעין פילה דגים על כל סלט.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.