בסגנון סיני בייבי בוק צ'וי עם רוטב פטריות
אם יש לכם פטריות פורטבלו, שמן צמחי, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: פסטה עם ירך חזיר, חציל סיני, בייבי בוק צ'וי, ורוטב מיסו חריף, עוף בוטנים ואטריות ביצים סיניות עם בייבי בוק צ'וי ותירס תינוק, ו בייבי בוק צ'וי עם פטריות סיניות.
הוראות
בקערה, מערבבים יחד את רוטב הצדפה, רוטב סויה וסוכר חום עד שהסוכר נמס.
מערבבים את עמילן תפוחי האדמה ומים בקערה קטנה, ומערבבים אותו לתוך תערובת רוטב צדפות עד חלקה.
ממלאים סיר במים, מביאים לרתיחה, ומערבבים במלח ושמן צמחי.
מניחים את בוק צ ' וי לתוך המים הרותחים, ומבשלים עד רך, מבריק, ירוק בהיר, 2 עד 3 דקות.
מסננים את בוק צ ' וי, ומסדרים אטרקטיבי על מגש הגשה.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה או ווק עד השמן מנצנץ, ואז לזרוק את הבצל הירוק ושום בשמן החם עד ריחני, על 20 שניות; מערבבים את הפטריות. מבשלים ומערבבים עד שהפטריות מתחילות להתכווץ מעט.
מפזרים את הפטריות קלות עם מלח. המשך לבשל את הפטריות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם רכים, כ 5 דקות.
יוצקים בתערובת רוטב צדפות, ואז מערבבים עד שהרוטב מעובה ומצפה את הפטריות, 30 שניות עד 1 דקה.
יוצקים את רוטב פטריות מעובה על צ ' וי בוק; לשרת מיד.