קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

בסגנון קולומביאני ממולאים קציץ בשר (Albondigón קולומביאנו)

בסגנון קולומביאני ממולאים קציץ בשר (Albondigón קולומביאנו)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בסגנון קולומביאני ממולאים קציץ בשר (Albondigón קולומביאנו). מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . גשו לסופר וקנו פירורי לחם, פלפל, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכון זה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 222 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Arroz Chino Al Estilo Colombiano (אורז מטוגן בסגנון קולומביאני), רגלי עוף קלויות בסגנון קולומביאני (Piernas de Pollo Asadas a Mi Estilo Colombiano), ו Lechona Tolimense (חזיר ממולא בסגנון קולומביאני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב האמצעי וחמם את התנור ל 350° F.In קערה גדולה לערבב את בשר בקר טחון, חזיר טחון, בצל ירוק, שום, פירורי לחם, חרדל, ביצים שטופות, פטרוזיליה, מלח, כמון טחון ופלפל, לערבב היטב עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
כמון טחוןכמון טחון
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
חזיר טחוןחזיר טחון
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים חתיכת פלסטיק גדולה על הדלפק במטבח ומניחים את תערובת הבשר על גבי. להשתטח לתוך קטי ומניחים את רצועות הפלפל האדום, הגזרים וביצים מבושלות במרכז הקטילה.כוכב מתגלגל תערובת הבשר כדי לצרף את הביצים והירקות לחלוטין. הפלסטיק יעזור לקשור את קציץ הבשר.תרסס תבנית בישול ותוריד את הפלסטיק מהקציץ בשר.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
מניחים את קציץ הבשר על תבנית הבישול ומבשלים בתנור כ -40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
תן לזה להתקרר ולשרת.