קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

בציר: שמנת של מרק עוף

בציר: שמנת של מרק עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בציר : שמנת של מרק עוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 666 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך מלח ים לא מזוקק, בצל, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בציר וניל פאדג', Panzerotti: החלפת בציר, ו עוגיות שוקולד צ'יפס וינטג (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את העוף ביסודיות וללטף אותו יבש לפני הצבת אותו בסיר המניות שלך, מכסה אותו לחלוטין עם מים טריים, נקיים וקרים מאוד (על גלון אחד וחצי).הרבעה כרישה עם ציפורן שלמה, ומניחים אותו בסיר המניות לאורך הצד עוף מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
2
מוסיפים את עלי הסלרי, עלי בצל וגזר למים.לאט לאט מבשלים את כרישה משובצת ציפורן, עלי סלרי, עלי בצל וגזר במים, חשוף, עד העוף מבושל לחלוטין ורך עד העצם, כשעתיים.ברגע שהעוף הוא מכרז, להסיר אותו מן העציץ ולאפשר לו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עלי גזרעלי גזר
3
הסר את עלי המפרץ, עלי סלרי, עלי בצל וגזר צמרות מן המרק, מאמץ אותו במידת הצורך. השליכו את חומר הירקות, אבל המשיכו להרתיח את המרק, חשפו, בזמן שאתם מכינים את הנותרים ingredients.As העוף מתקרר, להכין את הירקות על ידי קילוף וטביעת הגזר וטביעת הבצל וגבעולי סלרי גם כן.להמס את החמאה במחבת ברזל יצוק עד שהוא קצף, ולזרוק את הירקות טחון לתוך המחבת. מטגנים את הירקות בחמאה עד שהם הופכים ריחניים ועדינים, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי גזרעלי גזר
4
הסר אותם מהחום ולאפשר להם להתקרר.לאחר העוף התקרר, להסיר את הבשר שלה, שמירת העצמות לצלות לסיבוב נוסף של מלאי.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים את בשר העוף וירקות מקוררים למעבד מזון ודופק עד שהם טחונים דק. אם אין לך מעבד מזון, אתה יכול לרכך את העוף וירקות דק.מערבבים את הירקות ואת בשר העוף בחזרה לתוך מרק רותח ולכבות את התנור.מזג את הביצים מוכות על ידי ערבוב כף של מרק לתוך הביצים, ואז לשפוך את התערובת של ביצים מרק לתוך מרק רותח.מערבבים בעדינות שתי כוסות של שמנת כבדה לתוך המרק ומגישים, לבושים בעשבי תיבול טריים טחונים ומתובלים במלח ים לא מזוקק.
מרכיבים שתצטרך