קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

בצל Vidalia ממולא אורז-עדשים פילאף

בצל Vidalia ממולא אורז-עדשים פילאף
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? בצל וידאלי ממולא אורז-עדשים Pilaf יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 420 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו ציפורן טחון, רסק עגבניות, בצל וידאלי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: בצל וידאלי ממולא אפוי, עדשים ואורז פילאף, ו אורז חום קארי אפוי & פילאף עדשים.

הוראות

1
חותכים על 1/2 אינץ ' את צמרות ולהגדיר את החלקים גזוז הצידה.
2
שים את הבצל על תבנית האפייה ולתת להם תרסיס מהיר מאוד של שמן זית (זה עוזר לשמור עליהם מפני שריפה אבל לא חיוני).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מפזרים מעט מלח (אם משתמשים) וטוחנים מעט פלפל שחור עליהם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
אופים אותם עד רך מעט קרמל סביב הקצוות, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר מעט. השאירו את התנור דולק, והפחיתו את החום ל-350 פ ' בזמן שהבצל מתבשל, הכינו את הפילאף. קוצצים מה שמיש של צמרות בצל לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מחממים סיר כבד עם ראש הדוק או סיר אורז מרוסס קלות בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סיר אורזסיר אורז
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
מוסיפים את הבצלים והטוגנים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
מוסיפים את האורז ואת רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, במשך דקה אחת יותר. אם אתה משתמש סיר אורז, להוסיף 2 3/4 כוס מים; אם אתה מבשל על הכיריים, להשתמש 2 1/2 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סיר אורזסיר אורז
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
מוסיפים את התבלינים, עדשים, ומלח ומערבבים לשלב היטב. מכסים, הופכים את החום לנמוך ומבשלים 30 דקות. כבה או הסר מהחום. כאשר הבצלים קרים מספיק כדי לטפל, להסיר את המרכזים שלהם על ידי דחיפה למעלה מלמטה; הקפד להשאיר פגז לפחות 2 או 3 שכבות עבה.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
חותכים קצת במרכז הבצל ומחזירים אותו לבצל כדי לאטום את הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
11
מניחים את הבצלים בתבנית אפייה גדולה ומכוסה כי כבר משומן קלות. קוצצים את מרכזי הבצל ומוסיפים אותם, את הצימוקים ואת צנוברים לתערובת האורז. בדוק את האורז-זה עדיין צריך להיות קצת מים בו. אם לא, להוסיף 1/4 כוס מים. כפית את תערובת האורז לתוך הבצל, לחיצה לארוז אותו ו mounding אותו מעט מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
12
טפטוף 1 כף מים מעל החלק העליון של כל בצל, ולשים 2 כפות מים לתוך החלק התחתון של צלחת האפייה. מכסים בחוזקה, ומכניסים לתנור. (אם יש לך כל תערובת אורז שנשאר, לשים אותו בתבנית אחרת מכוסה לאפות אותו יחד עם הבצל.) בדוק לאחר 20 דקות כדי לראות אם האורז הוא רך ולא יבש מדי; אם זה לא מבושל לחלוטין, להחזיר אותו לתנור במשך 5-10 דקות, הוספת מים חמים מעט אם הוא יבש מדי.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
מגיש 4.