קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

בצל Vidalia ממולא אורז-עדשים פילאף

בצל Vidalia ממולא אורז-עדשים פילאף
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? בצל וידאלי ממולא אורז-עדשים Pilaf יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 420 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו ציפורן טחון, רסק עגבניות, בצל וידאלי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: בצל וידאלי ממולא אפוי, עדשים ואורז פילאף, ו אורז חום קארי אפוי & פילאף עדשים.

הוראות

1
חותכים על 1/2 אינץ ' את צמרות ולהגדיר את החלקים גזוז הצידה.
2
שים את הבצל על תבנית האפייה ולתת להם תרסיס מהיר מאוד של שמן זית (זה עוזר לשמור עליהם מפני שריפה אבל לא חיוני).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מפזרים מעט מלח (אם משתמשים) וטוחנים מעט פלפל שחור עליהם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
אופים אותם עד רך מעט קרמל סביב הקצוות, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר מעט. השאירו את התנור דולק, והפחיתו את החום ל-350 פ ' בזמן שהבצל מתבשל, הכינו את הפילאף. קוצצים מה שמיש של צמרות בצל לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
מחממים סיר כבד עם ראש הדוק או סיר אורז מרוסס קלות בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סיר אורזסיר אורז
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
7
מוסיפים את הבצלים והטוגנים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיפים את האורז ואת רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, במשך דקה אחת יותר. אם אתה משתמש סיר אורז, להוסיף 2 3/4 כוס מים; אם אתה מבשל על הכיריים, להשתמש 2 1/2 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סיר אורזסיר אורז
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
מוסיפים את התבלינים, עדשים, ומלח ומערבבים לשלב היטב. מכסים, הופכים את החום לנמוך ומבשלים 30 דקות. כבה או הסר מהחום. כאשר הבצלים קרים מספיק כדי לטפל, להסיר את המרכזים שלהם על ידי דחיפה למעלה מלמטה; הקפד להשאיר פגז לפחות 2 או 3 שכבות עבה.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
(או או רגיל)(או או רגיל)
10
חותכים קצת במרכז הבצל ומחזירים אותו לבצל כדי לאטום את הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
מניחים את הבצלים בתבנית אפייה גדולה ומכוסה כי כבר משומן קלות. קוצצים את מרכזי הבצל ומוסיפים אותם, את הצימוקים ואת צנוברים לתערובת האורז. בדוק את האורז-זה עדיין צריך להיות קצת מים בו. אם לא, להוסיף 1/4 כוס מים. כפית את תערובת האורז לתוך הבצל, לחיצה לארוז אותו ו mounding אותו מעט מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
12
טפטוף 1 כף מים מעל החלק העליון של כל בצל, ולשים 2 כפות מים לתוך החלק התחתון של צלחת האפייה. מכסים בחוזקה, ומכניסים לתנור. (אם יש לך כל תערובת אורז שנשאר, לשים אותו בתבנית אחרת מכוסה לאפות אותו יחד עם הבצל.) בדוק לאחר 20 דקות כדי לראות אם האורז הוא רך ולא יבש מדי; אם זה לא מבושל לחלוטין, להחזיר אותו לתנור במשך 5-10 דקות, הוספת מים חמים מעט אם הוא יבש מדי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
13
מגיש 4.