בצל Vidalia ממולא אורז-עדשים פילאף
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? בצל וידאלי ממולא אורז-עדשים Pilaf יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 420 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו ציפורן טחון, רסק עגבניות, בצל וידאלי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: בצל וידאלי ממולא אפוי, עדשים ואורז פילאף, ו אורז חום קארי אפוי & פילאף עדשים.
הוראות
חותכים על 1/2 אינץ ' את צמרות ולהגדיר את החלקים גזוז הצידה.
שים את הבצל על תבנית האפייה ולתת להם תרסיס מהיר מאוד של שמן זית (זה עוזר לשמור עליהם מפני שריפה אבל לא חיוני).
מפזרים מעט מלח (אם משתמשים) וטוחנים מעט פלפל שחור עליהם.
אופים אותם עד רך מעט קרמל סביב הקצוות, על 45 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר מעט. השאירו את התנור דולק, והפחיתו את החום ל-350 פ ' בזמן שהבצל מתבשל, הכינו את הפילאף. קוצצים מה שמיש של צמרות בצל לחתיכות קטנות.
מחממים סיר כבד עם ראש הדוק או סיר אורז מרוסס קלות בשמן זית.
מוסיפים את הבצלים והטוגנים עד למכרז.
מוסיפים את האורז ואת רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, במשך דקה אחת יותר. אם אתה משתמש סיר אורז, להוסיף 2 3/4 כוס מים; אם אתה מבשל על הכיריים, להשתמש 2 1/2 כוסות מים.
מוסיפים את התבלינים, עדשים, ומלח ומערבבים לשלב היטב. מכסים, הופכים את החום לנמוך ומבשלים 30 דקות. כבה או הסר מהחום. כאשר הבצלים קרים מספיק כדי לטפל, להסיר את המרכזים שלהם על ידי דחיפה למעלה מלמטה; הקפד להשאיר פגז לפחות 2 או 3 שכבות עבה.
חותכים קצת במרכז הבצל ומחזירים אותו לבצל כדי לאטום את הקרקעית.
מניחים את הבצלים בתבנית אפייה גדולה ומכוסה כי כבר משומן קלות. קוצצים את מרכזי הבצל ומוסיפים אותם, את הצימוקים ואת צנוברים לתערובת האורז. בדוק את האורז-זה עדיין צריך להיות קצת מים בו. אם לא, להוסיף 1/4 כוס מים. כפית את תערובת האורז לתוך הבצל, לחיצה לארוז אותו ו mounding אותו מעט מעל.
טפטוף 1 כף מים מעל החלק העליון של כל בצל, ולשים 2 כפות מים לתוך החלק התחתון של צלחת האפייה. מכסים בחוזקה, ומכניסים לתנור. (אם יש לך כל תערובת אורז שנשאר, לשים אותו בתבנית אחרת מכוסה לאפות אותו יחד עם הבצל.) בדוק לאחר 20 דקות כדי לראות אם האורז הוא רך ולא יבש מדי; אם זה לא מבושל לחלוטין, להחזיר אותו לתנור במשך 5-10 דקות, הוספת מים חמים מעט אם הוא יבש מדי.