בצל אדום כבוש
בצל אדום כבוש נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 250 מנות. עם 6 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. לכו לחנות, קחו עלי דפנה, שימורים ומלח כבישה, צ'יילס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בצל אדום כבוש, בצל אדום כבוש, ו איך: בצל אדום כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים.
בעוד צנצנות רותחים, לשלב הראשון 3 מרכיבים 1 1/2 כוסות מים נירוסטה גדולה או אמייל תנור הולנדי; להביא לרתיחה, ערבוב כדי לפזר סוכר ומלח.
מוסיפים בצל פרוס לתערובת חומץ; להפחית את החום, ומבשלים 6 דקות, חשוף, או עד בצל רק מתחיל לרכך.
מקום 1/4 כפית. allspice, 1/4 כפית. זרעי חרדל, 1 עלה דפנה, 1 תימין sprig, ו 1 פלפל צ ' ילה בכל צנצנת חמה. באמצעות מלקחיים, להעביר בצל לצנצנות חמות, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. מכסים בצל עם נוזל כבישה חם, משאיר 1/2 אינץ ' headspace. חותם וצנצנות תהליך, עיבוד 10 דקות.
הסר צנצנות מהמים, ולתת לעמוד, ללא הפרעה, בטמפרטורת החדר 24 שעות. כדי לבדוק חותמות, להסיר את הרצועות, ולחץ על מרכז כל מכסה. אם המכסה לא זז, הצנצנת אטומה. אם המכסה יורד וצץ שוב, הצנצנת אינה אטומה. לאחסן כראוי צנצנות אטומות במקום קריר, כהה עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.