קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

בצל אדום כבוש מ ' המעדנייה היהודית Artisan בבית

בצל אדום כבוש מ ' המעדנייה היהודית Artisan בבית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בצל אדום כבוש מ 'המעדנייה היהודית Artisan בבית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם חומץ תפוחים, בצל, מקל קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: פסטרמה בנדיקט מ ' המעדנייה היהודית האומנותית בבית, סלט עוף קלאסי מ ' המעדנייה היהודית של אומן בבית, ו סלט ה "דיאט" של זוק מ ' המעדנייה היהודית של אומן בבית.

הוראות

1
מערבבים את הבצל, חומץ, סוכר, עלי דפנה, מקל קינמון, פלפל אדום מרוסק, אם שימוש, פלפל, ציפורן, ומלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. להרתיח במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את הבצל ואז מסירים את המחבת מהחום. אפשר את הבצל ואת מלח כבישה להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר מיכל לא מגיב עם מכסה הדוק הולם. מקררים במשך 1 יום כדי לאפשר את הטעמים להתמזג. הבצל האדום כבוש ישמור במקרר עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'