קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

בצל אדום מקורמל, טארט פטה ובייקון

בצל אדום מקורמל, טארט פטה ובייקון
מנה אחת מכילה 787 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 11 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם עלי טימין, בצל, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. נסו טארט בצל ובייקון מקורמל, טארט בצל מקורמל, ו טארט בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 220 מעלות צלזיוס / 200מאוורר.שלב 2: במחבת מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד לריכוך, מגבירים את האש ומוסיפים את החומץ הבלסמי, הסוכר, הטימין, המלח, הפלפל והבייקון, מטגנים 5 דקות ומניחים בצד להתקרר.שלב 3: לפרוש את מאפה גיליון וציון קו 1 סנטימטר מהקצה סביב הצדדים. דוקרים את הבסיס במזלג.שלב 4: כף את תערובת הבצל והבייקון שהתקררה מעל הבסיס, תוך שמירה על הקו הבקיע, ואז החלק העליון עם הפטה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
אופים בתנור במשך 15 דקות. פיזרתי מעל כמה עלי בזיליקום קרועים בסוף כדי להוסיף קצת צבע.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®