בצל אדום, פטה ועוגת זית
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם בצק עלים מוכן מגולגל, בצל, סוכר muscovado, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בצל אדום, זית וסלסה פטה, בצל אדום מקורמל, פאטן וטארט בייקון, ו שומר, פטה, ומתכון טארט זית.
הוראות
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
מחממים את השמן במחבת, ואז מטגנים בעדינות את הבצל במשך כ 10 דקות עד זהב ורך.
מוסיפים את הסוכר ואת חומץ בלסמי, ואז לבשל במשך 5 דקות נוספות עד המיצים מופחתים סירופ. השאר לקרר.
לפרוש את בצק עלים על מגש אפייה. ציון קו אצבע רוחב מהקצה כל הדרך מסביב, ואז לכסות את האמצע עם תערובת בצל. פזר את הפטה והזיתים. עונת טפטוף שמן זית כתית נוספת מעל הציפוי.
אופים במשך 15 דקות או עד המאפה הוא עלה וזהב והבסיס הוא פריך.
חותכים לפרוסות ומגישים עם סלט ירוק.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "