בצל אפוי
בצל אפוי יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 151 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לכם בצל פנינה, סוכר חום, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. נסו בצל אפוי, בצל מוקרם אפוי, ו בצל אפוי Mustardy (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל במים רותחים כדי לכסות 3 דקות; לנקז. יש לשטוף היטב מתחת למים זורמים קרים.
חותכים שורש סוף 1 בצל. באמצעות מגבת, לסחוט בעדינות קצה מחודד של בצל לקראת שורש סוף, מחליק קליפה חיצונית של בצל. השליכו את הקליפה החיצונית. חזור על הליך עם בצל שנותר.
להמיס חמאה במחבת 12 אינץ ' ovenproof בתנור 425 5 דקות. מערבבים בבצלים.
אופים בצל ב 425 במשך 15 דקות. מערבבים יחד יין ואת 4 המרכיבים הבאים. מערבבים תערובת יין לתוך בצל, ואופים 35 עד 40 דקות או עד קרמל. מערבבים בצל למעייל ולשחרר חלקיקים מתחתית המחבת.