בצל, בייקון, ושכבת גבינה שוויצרית
בצל, בייקון, ושכבת גבינה שוויצרית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 863 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-120 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, גבינה שוויצרית, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: קיש של פאם עם בייקון, בצל, וגבינה שוויצרית, פטריות, בייקון, שכבה שוויצרית, ו נקניק הודו, גבינה שוויצרית, ושכבת עגבניות.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 204°.
מקום לחתוך באגט על מגש הסדין ובחזרה עד הלחם מתחיל פריך אבל לא השחמה, על 6 דקות.
הסר מהתנור ומניח בקערה גדולה.
מחממים חמאה במחבת קטנה שאינה מקל על חום בינוני גבוה עד מומסת ואז מוסיפים בצל פרוס. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הם השחמה שווה ולהתחיל לטעום מתוק, על 20 דקות. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, ואז זורקים עם לחם יבש.
בינתיים, לבשל בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד שומן הוא שניתנו בייקון מבושל, על 6 דקות.
ניקוז על צלחת נייר מצופה מגבת.
מוסיפים בייקון מבושל וגבינה לתערובת לחם.
חמאה צלחת אפייה 8 על 11 אינץ ' עם חמאה שנותרה ולהוסיף תערובת לחם.
מערבבים חלב, ביצים ושמנת חמוצה בקערה ומכים עד בשילוב. מתבלים במלח ופלפל ואז שופכים על לחם. מכסים ומניחים במקרר למשך הלילה.
למחרת להתאים מתלה למצב באמצע ולחמם מראש ל 191°, אופים שכבות עד השחמה מבושל דרך, כ 35 דקות.