בצל בלסמי מזוגג מתוק חמוץ עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 563 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קורנית, מלח, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. נסו בצל מתוק בגריל בזיגוג בלסמי, Cipollini עם זיגוג בלסמי, ו Spareribs עם ציפוי בלסמי חמוץ-מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקלף את הבצל, עוזב ושטיפת כל שורש אתה עלול למצוא.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
2
במחבת 12 to14 אינץ ' לטחון מעל להבה גבוהה בינונית, חום שמן זית בתולה עד רק עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים חמאה ומבשלים עד שהקצף שוכך.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4
מוסיפים בצל וקמח עד חום זהוב בהיר מכל הצדדים, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים סוכר, חומץ, רוטב עגבניות ומים ומביאים לרתיחה. מבשלים בצל חשוף, עד רק אל דנטה, על 10 דקות. אם הנוזל מתפזר מהר מדי, להוסיף יותר מים, כוס 1/4 בכל פעם, להבין כי זה חיוני לא לבשל את הבצל. הרוטב צריך רק לדבוק בבצל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
הסר מחבת סאוט לצלחת כלי חרס ולהחזיק במקום חם, או לאפשר להתקרר אם אתה משרת אותם מאוחר יותר או כמו antipasto.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית על חום בינוני עד שקוף, אבל לא חום (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 כוסות שיני שום
9
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום רק מבעבע, ערבוב מדי פעם במשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(צינור גדול)
10
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף. הרוטב יכול להיות בקירור עד שבוע אחד או קפוא עד 6 חודשים.