בצל, גבינה וטארט בייקון
מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, חלמון ביצה, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: בצל גבינה בייקון טארט, בצל וטארט בייקון, ו בצל וטארט בייקון.
הוראות
מוסיפים חמאה וקיצור; באמצעות / כיבוי פונה, לחתוך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים 2 כפות מי קרח ומעבדים עד ליצירת גושים לחים, מוסיפים עוד מי קרח על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות 1 שעה.
מרדדים בצק על משטח עבודה מקומח קלות לסיבוב 11 אינץ'.
העברה למחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לחץ על הבצק על הצדדים התחתון ומעלה של המחבת. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. להקפיא 10 דקות. קרום קו עם נייר; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים עד הקרום מוגדר מבושל חלקית דרך, כ 15 דקות יותר. קרום מגניב בעת ביצוע מילוי. לשמור על טמפרטורת התנור.
בייקון Sauté במחבת בינונית מעל חום בינוני עד פריך, על 4 דקות.
מעבירים בייקון למגבות נייר לניקוז.
מוסיפים בצל וקורט של סוכר לטפטוף במחבת ו sauté עד בצל הוא חום זהוב עמוק, על 20 דקות.
קרם, ביצה, חלמון ביצה, פלפל, מלח ואגוז מוסקט בקערה קטנה להתמזג.
מורחים בצל על החלק התחתון של קרום אפוי; מפזרים בייקון מעל, ואז גבינה.
אופים עד טארט הוא נפוח ומילוי מוגדר, על 25 דקות. טארט מגניב על מתלה 10 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.