בצל ולחם הבלילה בירה פונטינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל בצל ו לחם בירה פונטינה. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 167 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה מושלם עבור יום האב. נסו בצל & פונטינה בירה בלילת לחם, לחם בלילת בירה, ו לחם חמאת בירה גביני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים בצל, ומטגנים 6 דקות או עד מכרז. מגניב לטמפרטורת החדר.
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה; לעשות גם במרכז התערובת.
מוסיפים בצל, גבינה ובירה; מערבבים רק עד לח.
הבלילה כפית לתוך מחבת כיכר 5 אינץ 9 x מצופה ספריי בישול; לטפטף באופן שווה עם 2 כפות חמאה.
אופים ב 375 במשך 35 דקות; מברשת עם הנותרים 2 כפות חמאה.
אופים 23 דקות נוספות או עד שדוקרן עץ מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב 5 דקות במחבת על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.