קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות16
מגזין

בצל ועוגות מרווה

בצל ועוגות מרווה
מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לך בייקון, קונכיות טארט מאפה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בצל ועוגות מרווה, עוגות בצל עם ריבת בצל בלסמית, ו כרוב אדום ועוגות בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
Caramelizing הבצלים. לקלף את הבצל ולחתוך אותם לשניים משורש לקצה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2
חותכים את הליבה הצפופה בקצה השורש ולפרוס את הבצל 1/4 אינץ ' עבה, שוב מן השורש קצה לקצה. מבשלים את הבייקון, ערבוב לעתים קרובות, בסיר גדול (4 ליטר) על חום בינוני עד כמעט פריך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הבצלים, הסוכר והמלח, ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות עד שהם מבשלים בשני שלישים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
מוסיפים 2 כפיות חומץ, מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך, וממשיכים לבשל עד הבצל הם אפילו חום זהוב ו מתרכך עקביות ריבה, 15 עד 30 דקות, בהתאם בצל. מערבבים לעתים קרובות לגרד כל חתיכות חומות נצמדות לתחתית המחבת. הבצל צריך כמעט ערבוב מתמיד ליד הסוף כדי למנוע מהם דבק ושריפה. הם יודיעו לך שהם צריכים תשומת לב על ידי מתן קול רוחש. מערבבים את המרווה, מאפשרים להם להתקרר מעט, ואז טעם ועונה עם פלפל שחור ומלח נוסף במידת הצורך. אם הבצלים נראים מתוקים מדי, מוסיפים כפית נוספת של חומץ. (הבצל יכול להיות caramelized עד 2 ימים קדימה ולאחסן מכוסה במקרר.)
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מילוי ואפייה. מחממים את התנור ל 177°. מערבבים את הקרם והביצה לתוך הבצל המקורמל עד לשלב ביסודיות. מחלקים את המילוי בין קליפות טארט ולהפיץ אותו באופן שווה עם החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
טארט קונכיותטארט קונכיות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים בשליש העליון של התנור עד המילוי מוגדר, כ -15 דקות. המילוי עדיין צריך להיות רך אבל לא נוזל.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר את טארטים ללוח חיתוך באמצעות מרית גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
חותכים כל אחד ל 8 טריזים עם הלחץ כלפי מטה של סכין שף חד.
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
10
וריאציות
11
עבור עוגות גדולות, prebake 2 10 אינץ ' חינם טופס טארט פגזים. מחלקים את תערובת הבצל ביניהם ואופים את הטארטים עד המילוי מוגדר במרכז, 20 עד 25 דקות. באמצעות מרית גדולה, להעביר אותם קרש חיתוך לחתוך כל 12 פלחי.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיותטארט קונכיות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
12
הרב החלפות
13
במקום מרווה, להשתמש בכמות שווה של רוזמרין קצוץ דק, marjoram, מלוח, טימין אנגלי, או טימין לימון.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
מרז ' ורםמרז ' ורם
צווארי עוףצווארי עוף
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
14
מספר הבישול של צמחי מרפא מאת ג ' רי טראונפלד. זכויות יוצרים ©2000 by Jerry Traunfeld. Reprinted by permission of Scribner, a division of Simon & Schuster, Inc.