בצל ועוגות מרווה
מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לך בייקון, קונכיות טארט מאפה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בצל ועוגות מרווה, עוגות בצל עם ריבת בצל בלסמית, ו כרוב אדום ועוגות בצל (מתכונים דומים).
הוראות
Caramelizing הבצלים. לקלף את הבצל ולחתוך אותם לשניים משורש לקצה.
חותכים את הליבה הצפופה בקצה השורש ולפרוס את הבצל 1/4 אינץ ' עבה, שוב מן השורש קצה לקצה. מבשלים את הבייקון, ערבוב לעתים קרובות, בסיר גדול (4 ליטר) על חום בינוני עד כמעט פריך.
מוסיפים את הבצלים, הסוכר והמלח, ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות עד שהם מבשלים בשני שלישים, כ -10 דקות.
מוסיפים 2 כפיות חומץ, מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך, וממשיכים לבשל עד הבצל הם אפילו חום זהוב ו מתרכך עקביות ריבה, 15 עד 30 דקות, בהתאם בצל. מערבבים לעתים קרובות לגרד כל חתיכות חומות נצמדות לתחתית המחבת. הבצל צריך כמעט ערבוב מתמיד ליד הסוף כדי למנוע מהם דבק ושריפה. הם יודיעו לך שהם צריכים תשומת לב על ידי מתן קול רוחש. מערבבים את המרווה, מאפשרים להם להתקרר מעט, ואז טעם ועונה עם פלפל שחור ומלח נוסף במידת הצורך. אם הבצלים נראים מתוקים מדי, מוסיפים כפית נוספת של חומץ. (הבצל יכול להיות caramelized עד 2 ימים קדימה ולאחסן מכוסה במקרר.)
מילוי ואפייה. מחממים את התנור ל 177°. מערבבים את הקרם והביצה לתוך הבצל המקורמל עד לשלב ביסודיות. מחלקים את המילוי בין קליפות טארט ולהפיץ אותו באופן שווה עם החלק האחורי של כף.
אופים בשליש העליון של התנור עד המילוי מוגדר, כ -15 דקות. המילוי עדיין צריך להיות רך אבל לא נוזל.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר את טארטים ללוח חיתוך באמצעות מרית גדולה.
חותכים כל אחד ל 8 טריזים עם הלחץ כלפי מטה של סכין שף חד.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
עבור עוגות גדולות, prebake 2 10 אינץ ' חינם טופס טארט פגזים. מחלקים את תערובת הבצל ביניהם ואופים את הטארטים עד המילוי מוגדר במרכז, 20 עד 25 דקות. באמצעות מרית גדולה, להעביר אותם קרש חיתוך לחתוך כל 12 פלחי.
במקום מרווה, להשתמש בכמות שווה של רוזמרין קצוץ דק, marjoram, מלוח, טימין אנגלי, או טימין לימון.
מספר הבישול של צמחי מרפא מאת ג ' רי טראונפלד. זכויות יוצרים ©2000 by Jerry Traunfeld. Reprinted by permission of Scribner, a division of Simon & Schuster, Inc.