בצל ירוק מבושל ועגבניות
בצל ירוק מבושל ועגבניות יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 47 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם חמאה, טרגון, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עגבניות מבושלות, עגבניות מבושלות, ו במיה מבושלת ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. חמאה 9-by-13 אינץ צלחת אפייה. לרסק את העגבניות לתוך המנה ולהוסיף 1 כוס של מיץ שמורות.
מפזרים את הסוכר החום, שום, פטרוזיליה, טרגון, 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל פתיתי פלפל אדום.
חותכים את החלקים הלבנים והירוקים של הבצל הירוק לחתיכות 2-3 אינץ ' ולהוסיף לתערובת העגבניות. בערך לקצוץ על 1 כוס של בצל ירוק ולהוסיף את המנה יחד עם 1/4 כוס מים. נקודה עם 2 כפות חמאה, לכסות בנייר כסף ואופים עד הבצל הירוק הם מכרז, 35 עד 40 דקות. לחשוף, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 450 מעלות F ואופים עד הרוטב הוא מעובה, על 20 דקות יותר.