בצל ירוק קלף שומשום-דג אפוי
בצל ירוק קלף שומשום-דג אפוי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך בלעדי petrale, בצל ירוק, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. מתכונים דומים: אפוי בקלף דגים ועגבניות, דג מכוסה עשב אפוי קלף, ו דגים בסיסיים אפויים במתכון קלף.
הוראות
מקפלים 4 חתיכות של נייר קלף (12 על 14 ב. כל) במחצית טופס 7-על ידי 12-in. מלבנים וחותכים אותם לצורות חצי לב גדולות ככל שהנייר מאפשר. נפרשים ללבבות.
מניחים פילה דגים בצד אחד של מרכז כל לב ומפזרים 1/4 של המלח.
מורחים כל פילה עם 1/4 של זנגביל.
טפטוף עם 1/4 של שמן שומשום העליון עם 1/4 של בצל ירוק. מקפלים ניירות על פילה וקצוות crimp לסגור (ראה" איך לעשות חבילת קלף, " להלן).
שים מנות על תבנית אפייה ואופים 15 דקות, או עד הדג הוא אטום פתיתים בקלות במרכז; במידת הצורך, לבשל 5 דקות יותר.
כיצד להכין חבילת קלף: המפתח לבישול en papillote מתחיל עם הצורה של הנייר. מקפלים פיסת נייר קלף, על 2 1/2 פעמים את הגודל של מה שאתה תהיה בישול, במחצית ולחתוך אותו לצורה חצי לב. להתפתח, למלא חצי אחד עם החומרים, לקפל את החצי השני כדי לצרף. החל מהחלק העליון של הלב במרכז הטבילה, לקפל על 1/4. של הקצה לכיוון המרכז ולהתחיל לגלגל את זה "שולי" סביב הקצה, crimping את הגליל כפי שאתה חותם אותו. כאשר הגליל מגיע לקצה התחתון של הלב, לסובב לאטום. בעת שימוש בנייר אלומיניום, פשוט לקפל לסכל על התוכן ואת הקצוות crimp לאטום.