קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

בצל ירוק קרפים אורז בר עם מילוי פטריות ורוטב פלפל אדום

בצל ירוק קרפים אורז בר עם מילוי פטריות ורוטב פלפל אדום
צריך ארוחת בוקר צמחונית? Scallion אורז בר קרפים עם מילוי פטריות ורוטב פלפל אדום יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 579 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל ירוק, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו סוקה (קמח חומוס) קרפים עם מילוי פטריות שמנת, פטריות בר & פרמזן vol-au-vent מילוי, ו מרק פלפל צהוב עם קרוטונים פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 4 כוסות מים לרתיחה בסיר 2 ליטר כבד, ולאחר מכן להוסיף אורז 1/2 מלח כפית. הפחת חום ומבשל, מכוסה, מעל חום נמוך עד שהאורז רך ודגנים מתפצלים, 1 עד 1 1/4 שעות (לא כל הנוזל ייספג).
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים היטב במסננת וקריר כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מערבבים יחד חלב, ביצים, 3 כפות חמאה, קמח, פלפל, כפית מלח נותרת, ו 1 כוס אורז בר מבושל בבלנדר עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר מבושלאורז בר מבושל
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים בצלים ירוקים ו -1 1/2 כוסות אורז בר מבושל (שארית שמורה לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
אורז בר מבושלאורז בר מבושל
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
בואו הבלילה לעמוד, מכוסה, בטמפרטורת החדר 1 שעה.
1
פלפלים צלויים על מדפים של מבערי גז מעל חום גבוה, פונה עם מלקחיים, עד עורות מושחרים, 10 עד 12 דקות. (או פלפלים מטגנים על מחבת מטגן כ -5 סנטימטרים מחום, מסתובב מדי פעם, כ -15 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
העברה לקערה גדולה לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, ואז לתת לעמוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף פלפלים, השלכת גבעולים וזרעים, וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4
פלפלים טהורים עם מים, שמן, חומץ ומלח בבלנדר נקי עד חלקה. מתבלים עם פלפל ושופכים לסיר כבד קטן.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
משרים פורצ ' יני במים רותחים-חמים בקערה קטנה עד שהתרכך, כ -20 דקות. הרם פורצ 'יני החוצה, לסחוט נוזלי בחזרה לתוך קערה, ולאחר מכן לשטוף פורצ' יני (כדי להסיר כל חצץ) דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים השריית נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לתוך קערה קטנה אחרת.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
שמן חום ו 1 כף חמאה 12-עד 13 אינץ מחבת לא מקל על חום גבוה בינוני עד קצף שוככת, ואז פורצ ' יני סאוט פטריות קרמיני, משליך עם 2 מריות עץ או כפיות, עד נבול וכל פטריות נוזל פולט מתאדה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים שום, רוזמרין, טימין, מלח, וכף הנותרים חמאה וחתיכה, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מוסיפים פורצ ' יני השריית נוזלים ומרתיחים עד שרוב הנוזל הוא התאדה ופטריות רכות, 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1
קו צלחת עם 1 ריבוע של נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
מחממים מחבת קרפה על חום מתון עד חם, ואז מברשת קלות עם קצת חמאה מומסת. כפית על 3 כפות הבלילה למחבת, הטיה וסיבוב לתחתית המעיל. (אם הבלילה סטים לפני המחבת מצופה, להפחית את החום מעט עבור crpe הבא.) לבשל עד החלק התחתון הוא השחמה קלות, על 1 דקה, ואז לשחרר crpe עם מרית פלסטיק עמיד בחום להתהפך עם האצבעות. לבשל crpe עד הצד השני הוא השחמה קלות, על 1 דקה, ולהעביר צלחת מרופדת שעווה נייר. Crpe העליון עם עוד ריבוע של נייר שעווה. לעשות יותר קרפים עם הבלילה שנותרה, צחצוח מחבת בקלילות עם חמאה לפי הצורך. (יהיו לך קרפים נוספים.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מברשת כמה חמאה מומסת על החלק התחתון של תבנית אפייה רדודה גדולה (1 אינץ ' עמוק).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מורחים 1/4 כוס מילוי מעל מחצית 1 קרפ, ולאחר מכן לקפל את החצי השני מעל מילוי כדי ליצור חצי ירח. מקפלים חצי ירח בשלישים, חופפים חלקים חיצוניים (ראה תמונה, ההפך), ולהעביר לתבנית אפייה. חזור על הליך עם 11 יותר קרפים, הסדרת שכבה 1 בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
קרפים מברשת בנדיבות עם הנותרים חמאה מומסת ואופים בשליש העליון של התנור עד מבחוץ הם פריך מילוי מחומם דרך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בעוד קרפים הם אפייה, רוטב חום על אש נמוכה עד חם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
שים 2 קרפים על כל אחד 6 צלחות לשרת עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
הערות של טבחים: אורז בר יכול להיות מבושל 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.רוטב פלפל אדום יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.מילוי cann להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.Crpes יכול להתבצע ומלא 1 יום קדימה ומקורר, עטיפה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
מברשת עם חמאה מומסת רק לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)0(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות קרמיני טריות, חתוכות ופרוסות דקפטריות קרמיני טריות, חתוכות ופרוסות דק43אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות פורצ'יני מיובשותפטריות פורצ'יני מיובשות4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1(יכול להיות או להרחיק)רוזמרין טחוןרוזמרין טחון1(יכול להיות או להרחיק)טימין טרי טחוןטימין טרי טחון3largesשיני שום, טחוןשיני שום, טחון2(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)510אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פלפל אדוםפלפל אדום1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)2(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק פרוס דקבצל ירוק פרוס דק6ריבס, קצוץ טרי או קפואקישוט: בצל ירוק פרוס דקקישוט: בצל ירוק פרוס דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמקל חמאה ללא מלח, נמס ומקורר מעטמקל חמאה ללא מלח, נמס ומקורר מעט2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחים-חםמים רותחים-חם9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב4146 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוס אורז ברכוס אורז בר