בצל ירוק קרפים אורז בר עם מילוי פטריות ורוטב פלפל אדום
צריך ארוחת בוקר צמחונית? Scallion אורז בר קרפים עם מילוי פטריות ורוטב פלפל אדום יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 579 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל ירוק, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו סוקה (קמח חומוס) קרפים עם מילוי פטריות שמנת, פטריות בר & פרמזן vol-au-vent מילוי, ו מרק פלפל צהוב עם קרוטונים פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 4 כוסות מים לרתיחה בסיר 2 ליטר כבד, ולאחר מכן להוסיף אורז 1/2 מלח כפית. הפחת חום ומבשל, מכוסה, מעל חום נמוך עד שהאורז רך ודגנים מתפצלים, 1 עד 1 1/4 שעות (לא כל הנוזל ייספג).
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים היטב במסננת וקריר כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מערבבים יחד חלב, ביצים, 3 כפות חמאה, קמח, פלפל, כפית מלח נותרת, ו 1 כוס אורז בר מבושל בבלנדר עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר מבושל
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים בצלים ירוקים ו -1 1/2 כוסות אורז בר מבושל (שארית שמורה לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
אורז בר מבושל
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
בואו הבלילה לעמוד, מכוסה, בטמפרטורת החדר 1 שעה.
1
פלפלים צלויים על מדפים של מבערי גז מעל חום גבוה, פונה עם מלקחיים, עד עורות מושחרים, 10 עד 12 דקות. (או פלפלים מטגנים על מחבת מטגן כ -5 סנטימטרים מחום, מסתובב מדי פעם, כ -15 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
העברה לקערה גדולה לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, ואז לתת לעמוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף פלפלים, השלכת גבעולים וזרעים, וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4
פלפלים טהורים עם מים, שמן, חומץ ומלח בבלנדר נקי עד חלקה. מתבלים עם פלפל ושופכים לסיר כבד קטן.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
משרים פורצ ' יני במים רותחים-חמים בקערה קטנה עד שהתרכך, כ -20 דקות. הרם פורצ 'יני החוצה, לסחוט נוזלי בחזרה לתוך קערה, ולאחר מכן לשטוף פורצ' יני (כדי להסיר כל חצץ) דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יוצקים השריית נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לתוך קערה קטנה אחרת.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
שמן חום ו 1 כף חמאה 12-עד 13 אינץ מחבת לא מקל על חום גבוה בינוני עד קצף שוככת, ואז פורצ ' יני סאוט פטריות קרמיני, משליך עם 2 מריות עץ או כפיות, עד נבול וכל פטריות נוזל פולט מתאדה, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים פורצ ' יני השריית נוזלים ומרתיחים עד שרוב הנוזל הוא התאדה ופטריות רכות, 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1
קו צלחת עם 1 ריבוע של נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
מחממים מחבת קרפה על חום מתון עד חם, ואז מברשת קלות עם קצת חמאה מומסת. כפית על 3 כפות הבלילה למחבת, הטיה וסיבוב לתחתית המעיל. (אם הבלילה סטים לפני המחבת מצופה, להפחית את החום מעט עבור crpe הבא.) לבשל עד החלק התחתון הוא השחמה קלות, על 1 דקה, ואז לשחרר crpe עם מרית פלסטיק עמיד בחום להתהפך עם האצבעות. לבשל crpe עד הצד השני הוא השחמה קלות, על 1 דקה, ולהעביר צלחת מרופדת שעווה נייר. Crpe העליון עם עוד ריבוע של נייר שעווה. לעשות יותר קרפים עם הבלילה שנותרה, צחצוח מחבת בקלילות עם חמאה לפי הצורך. (יהיו לך קרפים נוספים.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מברשת כמה חמאה מומסת על החלק התחתון של תבנית אפייה רדודה גדולה (1 אינץ ' עמוק).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מורחים 1/4 כוס מילוי מעל מחצית 1 קרפ, ולאחר מכן לקפל את החצי השני מעל מילוי כדי ליצור חצי ירח. מקפלים חצי ירח בשלישים, חופפים חלקים חיצוניים (ראה תמונה, ההפך), ולהעביר לתבנית אפייה. חזור על הליך עם 11 יותר קרפים, הסדרת שכבה 1 בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
קרפים מברשת בנדיבות עם הנותרים חמאה מומסת ואופים בשליש העליון של התנור עד מבחוץ הם פריך מילוי מחומם דרך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בעוד קרפים הם אפייה, רוטב חום על אש נמוכה עד חם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
שים 2 קרפים על כל אחד 6 צלחות לשרת עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
הערות של טבחים: אורז בר יכול להיות מבושל 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.רוטב פלפל אדום יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.מילוי cann להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.Crpes יכול להתבצע ומלא 1 יום קדימה ומקורר, עטיפה בנייר כסף.