בצל ירוק שומשום
מדליונים שומשום בשר חזיר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 340 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר חזיר tenderloin, בצל ירוק, יין בישול סאקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ג'לי יין קינוח עם פירות הדר כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. נסו סאקי קיץ סנגריה: קוקטייל סאקי קל ומרענן, סלמון סאקי מאודה עם סאקי באטר, ו רום וסאקה ותפוחים ומסיבה! יום למען המדינה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יין בישול סאקה, סוכר, שמן שומשום וקורנפלור. מערבבים כדי לפזר קורנפלור; להפריש.
חותכים חזיר לפרוסות 1/2 אינץ'; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. לחצי מזרעי השומשום על צד אחד של כל מדליון. להמס חמאה במחבת סאוט 12 אינץ'. מבשלים חזיר, צד זרע למטה, מעל חום בינוני גבוה עד השחמה קלה, על 8 דקות. בזמן הבישול, לחץ על זרעי שומשום הנותרים על גבי צמרות של מדליונים. הפוך ולהמשיך לבשל 4-6 דקות. להגדיל את החום גבוה, להוסיף רוטב ולבשל 2 דקות או עד בועות רוטב מתעבה מעט.
מגישים תרכיז חזיר עם רוטב סאקי.
מפזרים עם כל שומשום שנותר ובצל ירוק.