בצל מוקרם Cipollini ופטריות
בצל Cipollini מוקרם ופטריות עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 266 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם chanterelles, בצל cipollini, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו בצל צ'יפוליני צלוי עם פטריות פורצ' יני, דגי Monkfish מטוגנים עם פטריות בר בצל Cipollini, ו שעועית ירוקה מטוגנת עם פטריות ובצל קיפוליני מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני של מים רותחים, לבשל את הבצל על חום מתון עד רק רך, על 8 דקות.
במחבת גדולה, להמיס את החמאה ב 1/4 כוס שמן זית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד השחמה, כ 4 דקות לכל צד.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד ריחני, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
בכל אחד 2 מחבתות גדולות, חום 2 כפות של שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את chanterelles למחבת 1 ואת shiitakes השני, מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים על חום מתון עד הפטריות לשחרר את הנוזל שלהם, על 4 דקות. המשך לבשל עד chanterelles הם מכרז ואת shiitakes הם השחמה, על 5 דקות יותר.
ב 1 של המחבתות, לבשל את פטריות הצדפה ב 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את המניה ואת השמנת ומביאים לרתיחה. מערבבים את הבצל, chanterelles ו shiitakes ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב בעדינות, עד מחומם דרך, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.