בצל מקורמל, גורגונזולה ואגוז פוקצ'ה
בצל מקורמל, Gorgonzola, פוקצ'ה אגוז יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 156 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, קמח, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 17 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: פוקאצ'ה אגוז תירס עם ענבי קונקורד וגורגונזולה, בצל מקורמל פוקצ'ה, ו בצל מקורמל פוקצ'ה.
הוראות
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים מלח, מערבבים להתמוסס.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 1/2 כוסות קמח לתערובת שמרים, ערבוב עד צורות בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות).
מוסיפים מספיק קמח 1/4 כוס שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע מבצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, על 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם indention נשאר, הבצק עלה מספיק.)
בעוד שהבצק עולה, מחממים שמן במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים בצל; מכסים ומבשלים 30 דקות או עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם. לחשוף ולבשל 5 עד 10 דקות או עד בצל הוא חום זהוב ורוב הנוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות.
אגרוף בצק למטה. מלטפים בצק למחבת ג ' לי-רול מצופה בתרסיס בישול. (אם הבצק מתנגד מתיחה, לתת לנוח 5 דקות לפני שתמשיך.)
מורחים בצל באופן שווה על פני הבצק.
מפזרים אגוזי מלך ו Gorgonzola באופן שווה מעל; לכסות ולתת לעלות במקום חם 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 400 במשך 25 עד 30 דקות או עד השחמה קלה.