קושימומחה
מוכן ב1 ש, 17 דק.
מנות15
ציון בריאות22
מגזין

בצל מקורמל, גורגונזולה ואגוז פוקצ'ה

בצל מקורמל, גורגונזולה ואגוז פוקצ'ה
בצל מקורמל, Gorgonzola, פוקצ'ה אגוז יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 156 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, קמח, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 17 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: פוקאצ'ה אגוז תירס עם ענבי קונקורד וגורגונזולה, בצל מקורמל פוקצ'ה, ו בצל מקורמל פוקצ'ה.

הוראות

1
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים מלח, מערבבים להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
3
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
4
מוסיפים 2 1/2 כוסות קמח לתערובת שמרים, ערבוב עד צורות בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
5
מוסיפים מספיק קמח 1/4 כוס שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע מבצק דבק לידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, על 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם indention נשאר, הבצק עלה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
בעוד שהבצק עולה, מחממים שמן במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים בצל; מכסים ומבשלים 30 דקות או עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם. לחשוף ולבשל 5 עד 10 דקות או עד בצל הוא חום זהוב ורוב הנוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
9
אגרוף בצק למטה. מלטפים בצק למחבת ג ' לי-רול מצופה בתרסיס בישול. (אם הבצק מתנגד מתיחה, לתת לנוח 5 דקות לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
ג'ליג'לי
אגרוףאגרוף
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מורחים בצל באופן שווה על פני הבצק.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בצקבצק
בצלבצל
11
מפזרים אגוזי מלך ו Gorgonzola באופן שווה מעל; לכסות ולתת לעלות במקום חם 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
אגוזי מלךאגוזי מלך
12
מחממים תנור ל 400
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
אופים ב 400 במשך 25 עד 30 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
חתוך ל-15 חתיכות.