בצל מקורמל ומרק פטריות פורטובלו עם קרוטונים גבינת עיזים
בצל מקורמל ומרק פטריות פורטובלו עם קרוטונים גבינת עיזים הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 852 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך באגט לחם צרפתי, קוניאק, ענפי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו מרק בצל קרמל בלסמי - אדום עם קרוטונים מעוטרים בגבינה, בצל מקורמל ומחווני פטריות פורטובלו עם רוטב צ'יפס, ו קרם בצל קרמל ומרק גבינה עם קרוטונים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים 1 כף חמאה בסיר גדול כבד על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים בצל וקורנית; מטגנים עד הבצלים מתחילים לרכך, כ 8 דקות. להפחית את החום נמוך; לבשל עד בצל הם קרמל, ערבוב מדי פעם, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
העברת תערובת בצל לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה באותו סיר על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
להוסיף פטריות; sauté עד רך, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
מוסיפים קוניאק ושום; מערבבים 20 שניות. מערבבים בתערובת בצל, ואז מרק ויין. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; מבשלים עד בצל הם מאוד רך, על 45 דקות. תשליך זרעי קורנית. מרק העונה עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב מעט; כיסוי וצינה. הביאו להרתיח לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
קוניאק
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מורחים גבינת עיזים על פרוסות בגט, ומתחלקים באופן שווה. קרוטונים גבינת עיזים מטגנים עד שהגבינה מתחילה להשחים בכתמים, כ -30 שניות. מחלקים מרק בין 6 קערות. למעלה עם קרוטונים ומגישים.