קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

בצל מקורמל ומרק פטריות פורטובלו עם קרוטונים גבינת עיזים

בצל מקורמל ומרק פטריות פורטובלו עם קרוטונים גבינת עיזים
בצל מקורמל ומרק פטריות פורטובלו עם קרוטונים גבינת עיזים הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 852 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך באגט לחם צרפתי, קוניאק, ענפי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו מרק בצל קרמל בלסמי - אדום עם קרוטונים מעוטרים בגבינה, בצל מקורמל ומחווני פטריות פורטובלו עם רוטב צ'יפס, ו קרם בצל קרמל ומרק גבינה עם קרוטונים תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 כף חמאה בסיר גדול כבד על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים בצל וקורנית; מטגנים עד הבצלים מתחילים לרכך, כ 8 דקות. להפחית את החום נמוך; לבשל עד בצל הם קרמל, ערבוב מדי פעם, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
3
העברת תערובת בצל לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה באותו סיר על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
להוסיף פטריות; sauté עד רך, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
מוסיפים קוניאק ושום; מערבבים 20 שניות. מערבבים בתערובת בצל, ואז מרק ויין. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; מבשלים עד בצל הם מאוד רך, על 45 דקות. תשליך זרעי קורנית. מרק העונה עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב מעט; כיסוי וצינה. הביאו להרתיח לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
קוניאקקוניאק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
מניחים פרוסות באגט על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
מורחים גבינת עיזים על פרוסות בגט, ומתחלקים באופן שווה. קרוטונים גבינת עיזים מטגנים עד שהגבינה מתחילה להשחים בכתמים, כ -30 שניות. מחלקים מרק בין 6 קערות. למעלה עם קרוטונים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
בגטבגט
קרוטוניםקרוטונים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)