בצל מקורמל ומרק פטריות פורטובלו עם קרוטונים גבינת עיזים
בצל מקורמל ומרק פטריות פורטובלו עם קרוטונים גבינת עיזים הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 852 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך באגט לחם צרפתי, קוניאק, ענפי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו מרק בצל קרמל בלסמי - אדום עם קרוטונים מעוטרים בגבינה, בצל מקורמל ומחווני פטריות פורטובלו עם רוטב צ'יפס, ו קרם בצל קרמל ומרק גבינה עם קרוטונים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים 1 כף חמאה בסיר גדול כבד על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים בצל וקורנית; מטגנים עד הבצלים מתחילים לרכך, כ 8 דקות. להפחית את החום נמוך; לבשל עד בצל הם קרמל, ערבוב מדי פעם, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום
3
העברת תערובת בצל לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה באותו סיר על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
להוסיף פטריות; sauté עד רך, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
מוסיפים קוניאק ושום; מערבבים 20 שניות. מערבבים בתערובת בצל, ואז מרק ויין. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; מבשלים עד בצל הם מאוד רך, על 45 דקות. תשליך זרעי קורנית. מרק העונה עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב מעט; כיסוי וצינה. הביאו להרתיח לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
קוניאק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוס מרק עוף
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
מניחים פרוסות באגט על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בגט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
9
מורחים גבינת עיזים על פרוסות בגט, ומתחלקים באופן שווה. קרוטונים גבינת עיזים מטגנים עד שהגבינה מתחילה להשחים בכתמים, כ -30 שניות. מחלקים מרק בין 6 קערות. למעלה עם קרוטונים ומגישים.