בצל מקורמל ומרק פטריות פורטובלו עם קרוטונים גבינת עיזים
בצל מקורמל ומרק פטריות פורטובלו עם קרוטונים גבינת עיזים הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 852 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך באגט לחם צרפתי, קוניאק, ענפי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו מרק בצל קרמל בלסמי - אדום עם קרוטונים מעוטרים בגבינה, בצל מקורמל ומחווני פטריות פורטובלו עם רוטב צ'יפס, ו קרם בצל קרמל ומרק גבינה עם קרוטונים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים 1 כף חמאה בסיר גדול כבד על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים בצל וקורנית; מטגנים עד הבצלים מתחילים לרכך, כ 8 דקות. להפחית את החום נמוך; לבשל עד בצל הם קרמל, ערבוב מדי פעם, על 20 דקות.
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה באותו סיר על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
להוסיף פטריות; sauté עד רך, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
מוסיפים קוניאק ושום; מערבבים 20 שניות. מערבבים בתערובת בצל, ואז מרק ויין. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; מבשלים עד בצל הם מאוד רך, על 45 דקות. תשליך זרעי קורנית. מרק העונה עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב מעט; כיסוי וצינה. הביאו להרתיח לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
קוניאק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(להתאים לפי טעם אישי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
מניחים פרוסות באגט על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בגט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
9
מורחים גבינת עיזים על פרוסות בגט, ומתחלקים באופן שווה. קרוטונים גבינת עיזים מטגנים עד שהגבינה מתחילה להשחים בכתמים, כ -30 שניות. מחלקים מרק בין 6 קערות. למעלה עם קרוטונים ומגישים.