קושירגיל
מוכן ב8 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בצל מקורמל ופלפל קלוי פריטטה

בצל מקורמל ופלפל קלוי פריטטה
פריטטה בצל מקורמל ופלפל קלוי עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני משמש 6 . מנה אחת מכילה 123 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן זית, בצל, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 8 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה די גרוע. נסו בצל מקורמל, פלפל אדום וקישואים פריטטה, בייקון, פלפל אדום קלוי, פריטטה בצל, ו בצל מקורמל וטארט פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים בצל; מבשלים 15 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב תדיר. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
שלב ביצים, חלבוני ביצה, גבינה, חלב, מלח ופלפל שחור בקערה בינונית, תוך ערבוב עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
יוצקים תערובת ביצים למחבת עם בצל; מערבבים לפיזור ביצים באופן שווה. למעלה עם פלפל פעמון בתבנית דיבור אופניים. מבשלים 2 דקות או עד שהקצוות מתחילים להתייצב. עטפו את ידית המחבת בנייר כסף; מעבירים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 למשך 15 דקות או עד להגדרת פריטטה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
חותכים ל 6 טריזים.