בצל מקורמל ושומר קרוסטיני
בצל מקורמל ושומר קרוסטיני הוא צמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 80 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו באגט, מלח ופלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קרוסטיני עם ריבת בצל מקורמלת, בצל מקורמל ותפוח קרוסטיני, ו בצל מקורמל וגבינה עיזים Crostini (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה עם 2 כפות. שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שומר ובצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהתערובת מתחילה להשחים, 20 עד 25 דקות.
יוצקים יין, להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב ורך, 8 עד 10 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל.
מברשת שני הצדדים של פרוסות באגט עם הנותרים 3 כפות. שמן זית ומניחים על תבנית אפייה.
אופים עד הקצוות הם זהובים, 6 עד 8 דקות לכל צד.
כף 1 כף נדיבה. של ציפוי על כל פרוסת באגט קלוי.
מקשטים עם בריכות שמורות שומר, אם תרצה.