קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

בצל מקורמל ושכבת בייקון קנדית

בצל מקורמל ושכבת בייקון קנדית
בצל מקורמל ושכבת בייקון קנדית דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 292 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חרדל חום חריף, בצל, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. וזה טוב. נסו בצל מקורמל ושכבת בייקון קנדית, בצל מקורמל וטארט בייקון קנדי, ו שכבה קנדית-בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל, ומטוגנים 4 דקות. להפחית את החום; לבשל 10 דקות או עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
להוסיף פלפל; לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
4
הסר מהחום; מערבבים בבייקון.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
5
סדר 3 כוסות לחם בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול; העליון עם חצי תערובת בצל. חזור על שכבה עם תערובת לחם ובצל הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
מערבבים חלב ו-5 המרכיבים הבאים (חלב דרך ביצים) בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
יוצקים תערובת ביצה על תערובת לחם, העליון עם הגבינה. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
תנו לתבשיל לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר. לחשוף ואופים ב 375 במשך 40 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.