בצל מקורמל, צ'ארד שוויצרי, ו סטרטה גבינת פונטינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל בצל מקורמל, Chard שוויצרי, גבינת פונטינה סטרטן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. לך לחנות ותביא פלפל, לחם, תחליף לביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו Chard שוויצרי טאקו בצל מקורמל, Chard שוויצרי לזניה בצל מקורמל, ו בצל, בייקון, ושכבת גבינה שוויצרית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל; מבשלים 12 דקות או עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף chard; לבשל 5 דקות או עד chard wilts, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים ב 1/4 כפית מלח. מגניב.
שלב הנותרים 1/4 כפית מלח, חלב, הבא 5 מרכיבים (באמצעות לחם) בקערה גדולה; לזרוק היטב מעיל.
מניחים חצי תערובת לחם בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. למעלה באופן שווה עם טופו, חצי תערובת סלק, ו 1/2 כוס גבינה. למעלה באופן שווה עם תערובת הלחם הנותרת, נשאר תערובת סלק, ונותר 1/2 כוס גבינה. מכסים בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול. להכניס למקרר 8 שעות או לילה.
הסר שכבה מהמקרר; תן לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות.
אופים סטרטה, מכוסה, ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד סט.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.