בצל פורח
בצל פורח הוא צמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, חלב חמאה, פלפל קאיין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו tex mex אפוי בצל פורח, בצל פורח אפוי, ו בצל פורח אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד את הביצה והחמאה בקערה בינונית.
מערבבים את הקמח, מלח, פלפל, קאיין, אורגנו, טימין, כמון מפרץ ישן בקערה נפרדת.פרוסה 3/4 "עד 1" את החלק העליון והתחתון של הבצל ולהסיר את העור.
חותכים את ליבה 1 " ולפרוס על 3/4 של הדרך למטה כדי ליצור עלי כותרת.
מניחים את הבצל במים רותחים כדי להפריד את עלי הכותרת.
בואו מגניב.טובלים את הבצל בתערובת החלב.לטבול את הבצל המצופה בתערובת הקמח, המכסה בנדיבות.חזור על התהליך.
תן בצל להגדיר במקרר במשך 15 דקות לפני הטיגון.
מחממים שמן צמחי בטיגון עמוק או בסיר ל 350 מעלות.מטגנים את הבצל בצד ימין למעלה במשך 10 דקות עד חום.
ניקוז על מתלה או מגבת נייר.
מערבבים מרכיבים לטבילה רוטב ומגישים.