בצל פנינה כבוש
בצל פנינה כבוש עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. לכו לחנות ותרימו חומץ, שימורים ומלח כבישה, בצלי פנינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו בצל פנינה כבוש, קציצות חזיר עם בצל פנינה כבוש ופנצ'טה, ו בצל פנינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצל סיר גדול של מים רותחים 30 שניות; לנקז. לצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז. לקצץ ולהשליך קצוות של כל בצל, להחליק את עורות.
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים.
בעוד צנצנות רותחים, להביא חומץ, סוכר, מלח, ו 1/2 כוס מים לרתיחה ב 6-qt. נירוסטה או תנור הולנדי אמייל על חום גבוה. מרתיחים 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים בצל מקולף, וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 4 דקות או עד בצל הם כמעט מכרז.
מקום 1 1/4 כפית. זרעי חרדל, 1/2 כפית. זרעי סלרי, ו 4 שיני בכל צנצנת חמה. לארוז בצל בחוזקה בצנצנות, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. לכסות בצל עם נוזל כבישה חם, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. חותם וצנצנות תהליך, עיבוד 10 דקות.
הסר צנצנות מהמים, ולתת לעמוד, ללא הפרעה, בטמפרטורת החדר 24 שעות. כדי לבדוק חותמות, להסיר את הרצועות, ולחץ על מרכז כל מכסה. אם המכסה לא זז, הצנצנת אטומה. אם המכסה יורד וצץ שוב, הצנצנת אינה אטומה. לאחסן כראוי צנצנות אטומות במקום קריר, כהה עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.