קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בצל פנינה מוקרם

בצל פנינה מוקרם
בצל פנינה מוקרם עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 201 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלה דפנה, עלי פטרוזיליה, בצל פנינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כרוב מוקרם עם בצל פנינה, Edamame מוקרם בצל פנינה, ו בצל פנינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות סכין קילוף, לקצץ את הקצוות של כל בצל להבקיע אור "X" לתוך צד אחד לחתוך. מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים בצל ומבשלים עד שהשכבות החיצוניות רכות, כ -1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מסננים בצל ולרוץ מתחת למים קרים מספיק כדי להתמודד. לקלף בצל עם האצבעות שלך להשליך קליפות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מניחים בצל בסיר בינוני ומוסיפים שמנת כבדה, מלאי ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
חום מעל חום בינוני-גבוה עד רותח, ואז חום נמוך יותר כדי לשמור על מבשלים בעדינות רבה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שמנת צמצמה לרוטב עשיר, כ -20 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, משליכים עלי דפנה, מוסיפים פטרוזיליה ומגישים. אם הרוטב נשבר והופך שמנוני, מערבבים ב 2 כפות מים ולנער פאן במרץ על חום גבוה עד שהוא חוזר יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
סוכר אדום גססוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת