בצל פנינה מוקרם
בצל פנינה מוקרם עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 201 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלה דפנה, עלי פטרוזיליה, בצל פנינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כרוב מוקרם עם בצל פנינה, Edamame מוקרם בצל פנינה, ו בצל פנינה (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות סכין קילוף, לקצץ את הקצוות של כל בצל להבקיע אור "X" לתוך צד אחד לחתוך. מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים בצל ומבשלים עד שהשכבות החיצוניות רכות, כ -1 1/2 דקות.
מסננים בצל ולרוץ מתחת למים קרים מספיק כדי להתמודד. לקלף בצל עם האצבעות שלך להשליך קליפות.
מניחים בצל בסיר בינוני ומוסיפים שמנת כבדה, מלאי ועלה דפנה.
חום מעל חום בינוני-גבוה עד רותח, ואז חום נמוך יותר כדי לשמור על מבשלים בעדינות רבה. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שמנת צמצמה לרוטב עשיר, כ -20 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, משליכים עלי דפנה, מוסיפים פטרוזיליה ומגישים. אם הרוטב נשבר והופך שמנוני, מערבבים ב 2 כפות מים ולנער פאן במרץ על חום גבוה עד שהוא חוזר יחד.