בצל פתוח, גבינת עיזים ועוגת אגוזים
אם יש לכם מקל קינמון, זנגביל טחון, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כריכי עגבניות וגבינה עיזים עם גבינת פרמזן עם פנים פתוחות, טארט צ'ארד שוויצרי עם גבינת עיזים, דומדמניות וצנוברים, ו פרושוטו עם פנים פתוחות, ריקוטה טרייה, וכריכי ריבה בצל אדום.
הוראות
במעבד מזון, דופק את הקמח עם המלח.
מוסיפים את החלמונים ושמן זית; דופק עד בשילוב.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד לתערובת דומה ארוחה גסה. עם המכונה על, לאט להוסיף את המים ואת התהליך רק עד הבצק מגיע יחד.
מעבירים את הבצק ליריעת ניילון וטופחים אותו לדיסק. לעטוף את הדיסק ולשמור בקירור לפחות 30 דקות.
במחבת גדולה, מערבבים את הבצל עם 3 כפות של שמן זית עד מצופה היטב. מכסים ומבשלים את הבצל על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים מאוד, כ -30 דקות. להפחית את החום לנמוך אם הבצלים מתחילים חום.
לחשוף את המחבת. להגדיל את החום מעט ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל להיות חום זהוב עשיר, כ 30 דקות יותר.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת. רצועת עלי chard מן הצלעות, משאיר את העלים שלמים ככל האפשר; שומרים את הצלעות לשימוש נוסף. Blanch עלי chard במים רותחים עד שהתרכך, 1 1/2 עד 2 דקות.
מסננים את העלים ומרעננים אותם מתחת למים זורמים קרים.
לנקז שוב לטפוח יבש לחלוטין.
במטחנת תבלינים, לשלב את מקל הקינמון עם שיני, זנגביל, אגוז מוסקט ופלפל לטחון לאבקה.
להוסיף 1 1 1/4 כפיות של תערובת התבלינים בצל ומערבבים עד משולב באופן שווה; שומרים את התערובת הנותרת לשימוש נוסף. מתבלים במלח.
בקערה קטנה, באמצעות כף עץ, קלות להכות את גבינת עיזים עם frache crme ו 1 כפית מלח עד חלקה.
הגדר את דיסק הבצק בין 2 גיליונות גדולים של נייר שעווה והתגלגל החוצה למלבן בגודל 12 על 15 אינץ'.
מעבירים את המאפה לתבנית אפייה קרמית בגודל 9 על 12 אינץ 'לפחות בעומק 1/2 אינץ'. קו המאפה עם עלי סלק, המאפשר להם להרחיב מעבר לבליטה המאפה.
באמצעות מרית, להפיץ את תערובת גבינת עיזים על chard בשכבה אפילו.
מורחים את הבצלים המתובלים על הגבינה ומפזרים בצנוברים. מקפלים את עלי סלק מורחבים ואת הבצק על מילוי הבצל.
מברישים את המאפה ואת עלי הצ ' ארד בשמן זית.
אופים את הטארט במשך כ 40 דקות, או עד המאפה הוא זהוב.
מוציאים מהתנור ומעבירים למדף.
בואו להתקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה חמה או בטמפרטורת החדר.