בצל צרפתי ומרק תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל בצל צרפתי ומרק תפוח. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 228 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו מרק בשר בקר דל נתרן, עלי דפנה, לחם שאור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מרק בצל צרפתי תפוח, סיידר תפוחים מרק בצל צרפתי, ו ללא גלוטן תפוח N ' מרק בצל צרפתי.
הוראות
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על אש בינונית.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. המשך לבשל 50 דקות או עד חום זהוב עמוק, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פלפל, תפוח, עלי קורנית ועלי דפנה; מבשלים 3 דקות או עד שהתפוחים מתרככים.
מוסיפים יין; מבשלים 2 דקות, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים מרק וסיידר; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות. להשליך עלי מפרץ; מערבבים בחומץ.
מסדרים קוביות לחם בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול; מטגנים 2 דקות או עד קלוי, מסתובבים אחרי 1 דקה.
מצקת 1 כוס מרק לתוך כל 10 קערות מרק ovenproof. מחלקים את קרוטונים באופן שווה בין קערות, ומעל כל מנה עם כ 3 כפות גבינה.
מניחים קערות על מחבת ג ' לי רול.
אופים ב 500 במשך 8 דקות או עד גבינה נמסה.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.