קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

בצלים אפויים גביני

בצלים אפויים גביני
המתכון גבינה בצל אפוי יכול להתבצע בערך 35 דקות.. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 298 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 24 אוהדים. אם יש לך פלפל קלוי מצנצנת, חצי מוצרלה כדור, זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בצלים אפויים גביני, גבינה אפוי Cavatappi עם בצל ופלפלים, ו תבשיל תפוחי אדמה זול עם בצל מקורמל, Gruyere, בייקון, ובצל פריך.

הוראות

1
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חצי כל בצל באמצע. מיקרוגל בזוגות במשך 4 דקות על גבוה עד רך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
הסר את אמצע הבצל, משאיר כ -3 שכבות חיצוניות במקום, כמו קערות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
Whizz את אמצע הבצל במעבד מזון עד pulpy.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מערבבים עם מוצרלה, חצי צ ' דר, זיתים, פלפלים, שום, פירורים ורוב הקורנית, ואז מתבלים היטב. כפית את המילוי לתוך המקרים בצל ולהעביר לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
מפזרים את הצ ' דר והקורנית הנותרים, ואז צולים במשך 15 דקות עד חם דרך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק