קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות1
ציון בריאות22
מגזין

בצלים כבושים

בצלים כבושים
בצלים כבושים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 559 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לכם זרעי כוסברה, בצל אביב, טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו בצלים כבושים, בצלים כבושים, ו כריכי בייקון וביצה עם בצל אביב כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעקר 1 (16 עוז) צנצנת עם המכסה שלה על פי הוראות היצרן. בינתיים, מערבבים יחד חומץ, סוכר, מלח, זרעי כוסברה, זרעי שומר, גרגרי פלפל, פתיתי פלפל אדומים, טימין, ו 2 כוסות מים במחבת רוטב גדולה בגודל כדי להתאים את הבצל שטוח וקרוב לשכבה אחת.פאן. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בצל; חוזרים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד מכרז, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
הסר מהחום, ולתת מגניב לחלוטין, על 1 ½ שעות.בזהירות לאסוף את הבצלים לתוך צרור כל פונה לאותו כיוון.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מניחים אותם בצנצנת מוכנה, שורש סוף הראשון, ולאחר מכן לסובב את הירוקים בפנים. למלא את הצנצנת עם נוזל רב ככל הדרוש כדי לצלול לחלוטין. כפית בכמה שיותר זרעים ותימין ככל שאתה יכול. לאבטח את הצנצנות עם עפעפיים מעוקרים & להקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
מניחים את הצנצנות בחזרה מעקר או סיר של מים בתהליך על ידי רותחים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
הסר בזהירות עם מלקחיים. מגניב, ואז לאחסן במקום יבש לפחות 3 שבועות לפני הפתיחה.ברגע שהם נפתחים הם יכולים להיות בקירור בנוזל שלהם במיכל אטום עד 1 חודש.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת