בצלים ממולאים פלורנטין
בצל ממולאים פלורנטין עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 56 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוף ממולא פלורנטין, ממולאים פגזים פלורנטין, ו ממולאים פגזים פלורנטין.
הוראות
לקלף בצל, לחתוך במחצית לרוחב. מבשלים בתנור הולנדי גדול במים מלוחים רותחים כדי לכסות 15 דקות או עד כמעט מכרז.
חותכים פרוסה דקה מלמטה (קצה מעוגל) של כל מחצית, ויוצרים בסיס לבצל לעמוד.
מניחים בצל בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
הסר מרכזי בצל, עוזב 1 אינץ ' עבה פגזים. קוצצים מרכזי, הזמנת 1 כוס בצל קצוץ למילוי. שמור בצל שנותר לשימוש נוסף,אם תרצה.
תרד מוקפץ, שום, ו 1 כוס בצל קצוץ בשמן חם במחבת גדולה על חום בינוני גבוה על 4 דקות או עד תרד הוא נבול.
ממיסים חמאה באותו מחבת על חום בינוני. מערבבים בקמח הבא 3 מרכיבים עד חלקה. מערבבים בחלב, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד מעובה. להפחית את החום נמוך; מערבבים בגבינת שמנת, ערבוב עד מומס. מערבבים בתערובת תרד. כפית תערובת חמה באופן שווה לחצאי בצל.
אופים ב 350 במשך 45 דקות.
מפזרים באופן שווה עם גבינת פרמזן, ואופים 15 דקות נוספות או עד זהב תוסס.