קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

בצק העוגיות של גייל גאנד

בצק העוגיות של גייל גאנד
בצק עוגיות Pinwheel של גייל גאנד הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1115 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פנקייק החמאה של גייל גאנד, עוגיות שוקולד צ'יפס בצק עוגיות עם בצק עוגיות חמאה, ו עוגיות חמאה Pinwheel (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. במערבל עומד מצויד מצורף משוט, להכות חמאה עד רכות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
מוסיפים סוכר ומכים עד אור ורך, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
3
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת, ואז מכים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
ביצהביצה
4
מוסיפים תערובת קמח ומכים על נמוך רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מחלקים בצק לשניים. טופס 1 חצי לתוך 4 על ידי 4 אינץ ' מרובע, לעטוף בניילון נצמד, ולהניח בצד. תחזיר את החצי השני למיקסר. בקערת מתכת להגדיר על מחבת של מים רותחים בקושי, להמיס שוקולד, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
בצקבצק
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
בלנדרבלנדר
קערהקערה
מחבתמחבת
6
מוסיפים שוקולד נמס לבצק במיקסר ומכים רק עד לשלב. טופס בצק שוקולד לתוך 4 על 4 אינץ ' מרובע לעטוף בניילון נצמד. מקררים את שני ריבועי הבצק 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
בלנדרבלנדר
7
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
חותכים כל ריבוע בצק לתוך 4 רצועות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
9
מניחים 3 רצועות בצק שוקולד ו -4 רצועות של בצק וניל על גיליון אפייה ומקררים. בין 2 גיליונות נייר קלף, מגלגלים פס 4 של בצק שוקולד למלבן בגודל 6 על 7 אינץ ' (השתמשו בסרגל כדי לוודא שהממדים מדויקים).
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
הסר רצועת 1 של בצק וניל מהמקרר, בין 2 גיליונות נייר קלף, להתגלגל לתוך 6 על ידי 6 אינץ ' מרובע. לקלף את הסדין העליון של קלף מכל בצק ולהפוך את הבצק וניל על גבי שוקולד, יישור הקצוות העליון והתחתון ומאפשר 1/2 אינץ ' של בצק שוקולד להתבלט על כל צד. הפעל סיכה מתגלגלת קלות על פני ענפים לדבוק, ולאחר מכן לקלף את הגיליון העליון של קלף. מקפלים תוספת 1/2 אינץ ' של בצק שוקולד על וניל בצד 1. החל בצד מקופל ושימוש קלף כסיוע, להפשיל בצק בחוזקה לתוך יומן. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר. חזור עם רצועות שנותרו של בצק כדי ליצור יומני 4.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מערוךמערוך
1
שמור את הבצק קפוא עד מוכן לחתוך ולאפות. מחממים תנור ל 177° וגריז 2 גיליונות אפייה גדולים. באמצעות סכין חדה, פרוס בצק לפרוסות בעובי 1/4 אינץ 'ומניח 1/2 אינץ' בנפרד על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
סכיןסכין
2
אופים עד בצק וניל הוא מעט זהוב, 9 עד 11 דקות. מכינה 20 עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ונילוניל
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור