בצק עלים גבינה ולשמור דנית
גבינת בצק עלים ושמר דני עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 543 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם תמצית vanillan, שימורי פירות, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינת שמנת דנית, מאפה דנית עם גבינה כתומה, ו שוקולד דובדבן גבינת שמנת דנית{איך: בצק צמה בצק} (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
בקערה קטנה לשלב את מסקרפונה, חלמון ביצה, סוכר, קמח ווניל. מערבבים עד רק בשילוב ולאחר מכן להפריש.
אבק את בצק עלים עם קמח רול עם מערוך כדי לשטח וחלק.
מניחים את בצק עלים על מגש גיליון מרופד בנייר קלף. Schmear mascarpone למטה באמצע בצק עלים לאורך לרצועה 3 אינץ ' רחב. כף פירות משמר על גבי mascarpone.
באמצעות מספריים מטבח חדים לחתוך את הצדדים הארוכים של המאפה לרצועות רחבות 1 אינץ'.
חותכים לכיוון המילוי גבינה אבל לעצור על 1 אינץ ' לפני שאתה מגיע למילוי. תוצאה זו תיראה כמו מאפה קמצן. הצדדים לסירוגין, לקפל 1 חתיכת השוליים על תערובת גבינה וג ' לי. התוצאה תיראה כמו מאפה קלוע עם פירות לשמר מציצים דרך.
מברשת את הבצק עם תערובת חלמון ביצה מוכה.
אופים במשך 25 עד 30 דקות עד חום זהוב.