בצק פיצה
אם יש לך שמרים, קמח, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. , שהוא מוצק. נסו בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, בצק פיצה {פיצה מוקפצת תרד ופטריות}, ו פיצה בגריל (איך) + בצק פיצה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים וסוכר ב 1/2 כוס מים חמים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות, או עד מבעבע.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין. מערבבים הנותרים 1 1/2 כוסות מים לתוך תערובת שמרים.
להוסיף 38 אונקיות (כ 4 3/4 כוסות) קמח, שמן, ומלח; להכות עם מערבל במהירות בינונית עד חלקה. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 5 דקות); להוסיף מספיק של 25 אונקיות שנותרו (כ 1/2 כוס) קמח, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מחלקים את הבצק ל 4 מנות שוות; לעצב כל חלק לכדור.
מרדדים את הבצק לפי הוראות המתכון, או מניחים בקערה מצופה ספריי בישול; מכסים ומקררים עד 2 ימים.
טיפ: לאחסון ארוך יותר, כדורי בצק מעיל עם ספריי בישול; מניחים כל אחד בשקית ניילון גדולה כבדה. לאטום תיקים בחוזקה להקפיא עד 1 חודש. להפשיר בצק בשקית במקרר לילה.
הסר בצק מהתיק. לעצב מחדש את הבצק לכדור חלק.
מניחים בקערה מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. המשך לפי ההוראות במתכון.