בצק פיצה ללא לישה
בצק פיצה ללא לישה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 610 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-112 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך שמרים, קמח, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 96%. מתכונים דומים: 100% של אמא דגנים מלאים לחמניות אוויר (לחמניות) (בצק ללוש את Abm), לא ללוש פיצה ביאנקה, ו לא ללוש שומר & פיצה אנשובי.
הוראות
לטאטא קמח, מלח, ושמרים בתוך mediumbowl. תוך ערבוב עם כף עץ, בהדרגה להוסיף 3 כוסות מים; מערבבים עד wellincorporated.
מערבבים בצק בעדינות עם הידות שלך כדי להביא אותו יחד וליצור לתוך כדור בצק.
מעבירים לקערה גדולה ונקייה.מכסים בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות בטמפרטורת החדר (כ-72 ° F) באזור ללא טיוטה עד שהמשטח מכוסה בבצק ובצק יש יותר מגודל כפול, כ -18 שעות (הזמן יהיה varydepending על הטמפרטורה בחדר).
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח.בעדינות לעצב לתוך מלבן מחוספס. לחלק ל-6 חלקים שווים. עבודה עם 1 portionat פעם, לאסוף 4 פינות למרכז כדי ליצור4 קפלים. הפוך צד התפר למטה ו moldgently לכדור. בצק אבק עם קמח; setaside על משטח עבודה או bakingsheet מקומח. חזור עם מנות שנותרו.
תן לבצק לנוח, מכוסה plasticwrap או מגבת מטבח לחה, עד רך וגמיש, כ 1 שעה. לעשות קדימה: יכול bemade 3 ימים קדימה. לעטוף כל כדור בצק בנפרד בניילון נצמד וצינה. Unwrapand לתת לנוח בטמפרטורת החדר על משטח עבודה קל, מכוסה plasticwrap, במשך 2-3 שעות לפני בעיצוב.
במהלך מנוחת hourof האחרון של הבצק, להכין תנור: אם usinga פיצה אבן, לארגן מתלה בתנור העליון השלושים ומניח אבן על מתלה; preheatoven להגדרה החמה ביותר שלה, 260°-550°F, במשך 1 שעה. אם משתמשים בתבנית אפייה, מסדרים את הצריף באמצע התנור ומחממים אותו להגדרה המצומצמת ביותר,500-550°F. (אתה לא צריך לחמם את תבנית האפייה מראש.)
עבודה עם כדור בצק 1 בכל פעם, dustdough בנדיבות עם קמח במקום ona משטח עבודה משוריין. בעדינות לעצב doughinto דיסק 10 "-12".
כאשר מוכן לאפות, להגדיל את חום התנור כדי לצלות.
קליפות פיצה Sprinklea או ללא מסגרת (או הפוך rimmed)תבנית אפייה בקלילות עם קמח.
מניחים doughdisk על קליפת מוכן העליון עם רצוןתוספות.
שימוש קטן, מהיר הלוך ושוב בתנועות, להחליק פיצה מקליפה על אבן hotpizza. פיצת צלייה, מסתובבת באמצע הדרך, עד תחתית הקרום הוא פריך העליון isblistered, 5-7 דקות.
באמצעות פיל, להעביר משטח עבודהמשטח. אני חוזר, לאפשר לפיצה סטון לחדש את המטגן במשך 5 דקות בין הפיצות.
מסדרים דיסק בצק על תבנית אפייה; למעלה עם רצויתוספות.
אופים פיצה עד החלק התחתון של הקרום הואcrisp העליון הוא שלפוחיות, כ 10 דקות.
מעבירים למשטח עבודה כדי לחתוך. חוזר עם הפיצות שנותרו.
הוסף את זה מסורתי עשב phizza רקלפני ההגשה.ללהיט חדש, scattersome מעל pie כאשר הוא יוצא מהתנור.אל תשכח...דק slicedgarlic, פלפל אדום, ומלח ים יכול לעשות טובpizza גדול.