קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

בצק פיצה ללא לישה

בצק פיצה ללא לישה
בצק פיצה ללא לישה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 610 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-112 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך שמרים, קמח, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 96%. מתכונים דומים: 100% של אמא דגנים מלאים לחמניות אוויר (לחמניות) (בצק ללוש את Abm), לא ללוש פיצה ביאנקה, ו לא ללוש שומר & פיצה אנשובי.

הוראות

1
לטאטא קמח, מלח, ושמרים בתוך mediumbowl. תוך ערבוב עם כף עץ, בהדרגה להוסיף 3 כוסות מים; מערבבים עד wellincorporated.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מערבבים בצק בעדינות עם הידות שלך כדי להביא אותו יחד וליצור לתוך כדור בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מעבירים לקערה גדולה ונקייה.מכסים בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות בטמפרטורת החדר (כ-72 ° F) באזור ללא טיוטה עד שהמשטח מכוסה בבצק ובצק יש יותר מגודל כפול, כ -18 שעות (הזמן יהיה varydepending על הטמפרטורה בחדר).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח.בעדינות לעצב לתוך מלבן מחוספס. לחלק ל-6 חלקים שווים. עבודה עם 1 portionat פעם, לאסוף 4 פינות למרכז כדי ליצור4 קפלים. הפוך צד התפר למטה ו moldgently לכדור. בצק אבק עם קמח; setaside על משטח עבודה או bakingsheet מקומח. חזור עם מנות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
5
תן לבצק לנוח, מכוסה plasticwrap או מגבת מטבח לחה, עד רך וגמיש, כ 1 שעה. לעשות קדימה: יכול bemade 3 ימים קדימה. לעטוף כל כדור בצק בנפרד בניילון נצמד וצינה. Unwrapand לתת לנוח בטמפרטורת החדר על משטח עבודה קל, מכוסה plasticwrap, במשך 2-3 שעות לפני בעיצוב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
במהלך מנוחת hourof האחרון של הבצק, להכין תנור: אם usinga פיצה אבן, לארגן מתלה בתנור העליון השלושים ומניח אבן על מתלה; preheatoven להגדרה החמה ביותר שלה, 260°-550°F, במשך 1 שעה. אם משתמשים בתבנית אפייה, מסדרים את הצריף באמצע התנור ומחממים אותו להגדרה המצומצמת ביותר,500-550°F. (אתה לא צריך לחמם את תבנית האפייה מראש.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
עבודה עם כדור בצק 1 בכל פעם, dustdough בנדיבות עם קמח במקום ona משטח עבודה משוריין. בעדינות לעצב doughinto דיסק 10 "-12".
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1
כאשר מוכן לאפות, להגדיל את חום התנור כדי לצלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קליפות פיצה Sprinklea או ללא מסגרת (או הפוך rimmed)תבנית אפייה בקלילות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מניחים doughdisk על קליפת מוכן העליון עם רצוןתוספות.
4
שימוש קטן, מהיר הלוך ושוב בתנועות, להחליק פיצה מקליפה על אבן hotpizza. פיצת צלייה, מסתובבת באמצע הדרך, עד תחתית הקרום הוא פריך העליון isblistered, 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
באמצעות פיל, להעביר משטח עבודהמשטח. אני חוזר, לאפשר לפיצה סטון לחדש את המטגן במשך 5 דקות בין הפיצות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1
מסדרים דיסק בצק על תבנית אפייה; למעלה עם רצויתוספות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
אופים פיצה עד החלק התחתון של הקרום הואcrisp העליון הוא שלפוחיות, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מעבירים למשטח עבודה כדי לחתוך. חוזר עם הפיצות שנותרו.
1
הוסף את זה מסורתי עשב phizza רקלפני ההגשה.ללהיט חדש, scattersome מעל pie כאשר הוא יוצא מהתנור.אל תשכח...דק slicedgarlic, פלפל אדום, ומלח ים יכול לעשות טובpizza גדול.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 48 דולר לבקבוק.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.